Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΥπόθεση Πάτρας: «Βόμβα» Κατερινόπουλου για εμπλοκή δέκα ατόμων στους θανάτους των παιδιών

Υπόθεση Πάτρας: «Βόμβα» Κατερινόπουλου για εμπλοκή δέκα ατόμων στους θανάτους των παιδιών

Για νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα κάνει λόγο οταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδρασε μόνη της καθώς όπως τονίζει, τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι περίπου δέκα.

Ειδικότερα, υπογραμμίζει πωςμε τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».

Ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως πρόκειται για υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη ‘ουρά’. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι να διαψευστώ».

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς» αναφέρει ο ταξίαρχος.

Αναφερόμενος, στον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε πως«η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεταισυνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα