Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ- Συνελήφθη ο δολοφόνος του 44χρονου στην Τούμπα

ΤΩΡΑ- Συνελήφθη ο δολοφόνος του 44χρονου στην Τούμπα

Ανανέωση – Πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Seleo.gr,  συνελήφθη ο άνδρας που το προηγούμενο Σάββατο λήστεψε και σκότωσε με χτυπήματα και μία σφαίρα τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στη οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τσάτσου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταυτοποίηση και η σύλληψη του  27χρονου άνδρα από την Αλβανία έγινε δυνατή από ένα αποτύπωμα που άφησε μέσα στον χώρο του εγκλήματος και συγκεκριμένα σε σακούλα.

Αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα  με  πληροφορίες, ο συνεργός του δράστη συνελήφθη χθες το βράδυ, πρόκειται για 35χρονο Έλληνα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με  πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ερευνούν εξονυχιστικά τα βίντεο με τις κινήσεις των δύο ανδρών.

Να σημειωθεί πως, σε βίντεο του δημοσίευσε το Σάββατο του Seleo.gr, φαίνεται λίγα λεπτά μετά την ληστεία, να υπάρχει κινητικότητα έξω από κατάστημα ψιλικών. Πρόκειται για τους δύο άνδρες που βρίσκονται αυτή την ώρα  στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα