Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ - Στο ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Νέα μήνυση σε βάρος...

ΤΩΡΑ – Στο ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέα μήνυση σε βάρος του

Έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και σήμερα, μπήκε στα δικαστήρια από την πλαϊνή πόρτα κι όχι από την κεντρική.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, προέκυψε νέα  μήνυση σε βάρος του, από  γυναίκα που τον καταγγέλλει ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο  επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές  της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Πρόκειται για την τρίτη   μήνυση από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ποινική δίωξη που άσκησε ο ανακριτής στον τηλεπαρουσιαστή, αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Σε βάρος του Στ. Παναγιωτόπουλου αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη. Ουσιαστικά, εάν και είναι ήδη κρατούμενος, νομικά αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παρουσιαστής συνελήφθη  εκ νέου, για δεύτερη φορά. Παράλληλα, η έρευνα εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά με τη σύλληψή του καθώς το βασικό ζητούμενο, είναι αν υπήρχε οικονομικό όφελος.

Να σημειωθεί πως, στις 13 Δεκεμβρίου 2021 σταμάτησε να συμμετέχει στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»,  έπειτα από την δημοσιοποίηση μιας υπόθεσης εκδικητικής πορνογραφίας από πρώην σύντροφο του, η οποία υπόθεση βρίσκεται στο δικαστήριο από το 2018. Αυτό το περιστατικό οδήγησε σε ευρεία κριτική προς τον ίδιο, αλλά και προς την εκπομπή. Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ενοχή του λέγοντας ότι ήταν μια «απαράδεκτη πράξη» και ότι ζήτησε συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα