Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ -Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΩΡΑ -Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε από την Καμάρα, η πορεία των αντιεξουσιαστών. Αυτή την ώρα στην πορεία συμμετέχουν περισσότεροι από 1500 διαδηλωτές. Κινούνται επί της Εγνατίας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων εντός του ΑΠΘ.

Την ίδια ώρα, δρακόντεια είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, έχει επιστρατευτεί και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.  Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της συγκέντρωσης. Δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους εξής δρόμους:Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Τσιμισκή.Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.Αγγελάκη, στο τμήμα της από την οδό Αλεξάνδρου Σβώλου μέχρι την οδό Εγνατία.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που περπατούν, πλήθος και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, δρόμος και οδόςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που περπατούν, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα