Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ - Πορεία αλληλεγγύης για τις γυναίκες στο Ιράν στο κέντρο της...

ΤΩΡΑ – Πορεία αλληλεγγύης για τις γυναίκες στο Ιράν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τις εξεγερμένες γυναίκες του Ιράν, πραγματοποιούν αυτή την ώρα συλλογικότητες και οργανώσεις.

Η διαμαρτυρία γίνεται για τον θάνατο της 22χρονης Μάχσα Αμινί από την διαβόητη «αστυνομία ηθών» του Ιράν, την ώρα που τόσο στη χώρα όσο και σε όλον τον κόσμο συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά του θεοκρατικού καθεστώτος.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πολιτών με καταγωγή από το Ιραν και αλληλέγγυων συλλογικοτήτων στο Άγαλμα Βενιζέλου όπου στηθηκε μικροφωνική εγκατάσταση με Ιρανικά τραγούδια και πανό με Ιρανικά αλλά και ελληνικά συνθήματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ALLOI ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, eBpo ROOM 39"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, μνημείο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εξωτερικοί χώροιΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Πηγή φωτό και βίντεο: infolibre

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα