Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ - Θεσσαλονίκη: Αναβολή για να απολογηθεί την Δευτέρα πήρε ο...

ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Αναβολή για να απολογηθεί την Δευτέρα πήρε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναβολή για να απολογηθεί την Δευτέρα 27/12 πήρε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αφού μέχρι την απολογία του θα κρατηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναφιωτόπουλος  είπε στον ανακριτή “Εγώ ανέβασα τα βίντεο αλλά τα κατέβασα πριν από 3 χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος”
Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με την παρουσία του στο γραφείο του εισαγγελέα να είναι σύντομη (λιγότερο από μια ώρα έμεινε). Στον παρουσιαστή ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γεώργιο Δακουρά, δεν προέκυψε οικονομικό όφελος από την δημοσίευση των βίντεο ενώ μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε σε εισαγγελέα και ανακριτή ότι τα βίντεο τα είχε κατεβάσει πριν χρόνια και αναζητείται αυτός που τα ανέβασε ξανά.

Μάλιστα χαρακτήρισε τεράστιο λάθος την αρχική ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο επιμένοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι τα βίντεο ανέβηκαν ξανά σε ιστοσελίδες πορνό.

Υποστήριξε ότι εδώ και τρία χρόνια έχει κλείσει τους σχετικούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα