Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ-Θεσσαλονίκη: Αδιανόητη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς – Καθηλώθηκαν μέσα στα οχήματα τους...

ΤΩΡΑ-Θεσσαλονίκη: Αδιανόητη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς – Καθηλώθηκαν μέσα στα οχήματα τους (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα εξελίσσεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, εδώ και ώρα.

Ειδικότερα λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται επί της οδού Αγίου Δημητρίου, έχει διακοπεί η διέλευση των οχημάτων προς αυτήν από την οδό Λαγκαδά. Ωστόσο εξαιτίας του ανύπαρκτου κυκλοφοριακού σχεδιασμού από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μην κολλήσουν στην κίνηση ΙΧ λόγω της απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην νευραλγική οδική αρτηρία της Αγ.Δημητρίου εκατοντάδες οδηγοί βρέθηκαν να μένουν καθηλωμένοι στα οχήματα τους.

Το κύριο φάουλ του Δήμου ήταν το γεγονός ότι επέλεξε να πραγματοποιήσει τα έργα μέρα μεσημέρι και ώρα που η κυκλοφορία στους δρόμους της περιοχής είναι έντονη. Μάλιστα, πλέον στην πόλη έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι εκδρομείς του καλοκαιριού, οπότε η κίνηση στους δρόμους είναι ήδη επιβαρυμένη.


Η αδιανόητη ταλαιπωρία που υπέστησαν οδηγοί είναι ένα ακόμη δείγμα ότι ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στερείται συγκρότησης ενός απλού σχεδίου για μια απλή ασφαλτόστρωση βάζοντας τους οδηγούς της πόλης σε μια διαδικασία να κάνουν την διαδρομή Νεάπολη – Αριστοτέλους, όσο χρόνο χρειάζεται ένα αεροπλάνο να κάνει μια πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Μετά το σημερινό φιάσκο ο αρμόδιος και υπεύθυνος για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσοι οδηγοί – κάτοικοι της Θεσσαλονίκης οφείλει έστω μια δημόσια συγγνώμη. Και ασφαλώς την επόμενη φορά (που ελπίζουμε να μην είναι μέχρι την επόμενη «περιόδο ΔΕΘ»), που θα εκτελεστούν τέτοιου είδους έργα στο κέντρο της πόλης ο δήμαρχος αφού πάει για την καθιερωμένη του βόλτα στον χώρο των εργασιών και αφού βγάλει τις αναμνηστικές του φωτογραφίες που στη συνέχεια θα τις αναρτήσει στα αγαπημένα του social media, να ρίξει και μια ματιά για το πως θα γίνει η ομαλή διέλευση των οχημάτων χωρίς να υπομείνουν τέτοιο βασανιστήριο μπροστά στο τιμόνι και με τέτοια ζέστη οι κάτοικοι της πόλης του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα