Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ- Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

ΤΩΡΑ- Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έφτασε  στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπου θα αρχίσει η δίκη για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νέρα.

Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου καθώς και για δύο πλημμελήματα που αφορούν ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 ένας φιμωμένος και δεμένος άντρας ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση για άγρια ληστεία που έγινε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε με την σύζυγο και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Ο 34χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος περιέγραψε κλαίγοντας στους αστυνομικούς τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε από όταν οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι μέχρι που έφυγαν αφήνοντας πίσω τους νεκρή την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η γυναίκα.

Έναν μήνα μετά, στις 16 Ιουνίου ο 34χρονος πιλότος μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί περίμεναν να τελειώσει το μνημόσυνο της 20χρονης πριν προσαγάγουν τον Αναγνωστόπουλο που λίγα δευτερόλεπτα πριν έκλαιγε στην αγκαλιά της πεθεράς του. Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν πολλά. Έξι ώρες μετά, ο πιλότος ομολόγησε πως δεν έγινε καμία ληστεία στο σπίτι του και πως ο ίδιος σκότωσε με ασφυκτικό θάνατο την Καρολάιν, μετά από καυγά που είχαν, και πως κρέμασε με το λουρί της την Ρόξυ, το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η 20χρονη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα