Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤσαβλής: «Εισαγγελέας κάνει έρευνα για απευθείας αναθέσεις του δ. Θεσσαλονίκης»– «Ανικανότητα Ζέρβα...

Τσαβλής: «Εισαγγελέας κάνει έρευνα για απευθείας αναθέσεις του δ. Θεσσαλονίκης»– «Ανικανότητα Ζέρβα να διοικήσει»

Σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη προέβη από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τσαβλής αποκάλυψε ότι «εισαγγελέας κάνει έρευνα στον δήμο για απευθείας αναθέσεις».

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στον κ. Ζέρβα ο κ. Τσαβλής τόνισε το εξής: «δήμαρχε είχατε την ευκαιρία κατά την διάρκεια της πανδημίας να αφήσετε έργο στην πόλη. Με βάση τα πακέτα των εκατομμυρίων που πήρατε από την Αθήνα και την Ευρώπη μπορούσατε να κάνετε πολλά. Εσείς τι κάνατε όμως; Σπαταλήσατε τα χρήματα αυτά σε απευθείας αναθέσεις και για αυτό το λόγο μαθαίνω ότι έχει μπει εισαγγελέας και κάνει έλεγχο στον δήμο. Αυτό γιατί δεν μας το είπατε κ. δήμαρχε;».

«Υπεύθυνη για το χάος η διοίκηση του Δήμου»

Τις εργασίες που έγιναν πέριξ της ΔΕΘ με αφορμή την Έκθεση σχολίασε επίσης ο κ. Τσαβλής.

«Όταν άναψαν τα φώτα της ΔΕΘ ‘’τυφλωθήκαμε’’ και δεν βλέπαμε το χάος στην πόλη που βλέπουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο όσοι ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Το χάος για το οποίο η μόνη υπεύθυνη είναι η διοίκηση του Δήμου.

Ως δια μαγείας κουρεύτηκαν τα δέντρα μπροστά στην ΔΕΘ, πλύθηκαν οι δρόμοι πάλι μπροστά στη ΔΕΘ και άδειασαν τους ξεχειλισμένους κάδους, μπήκαν λάμπες στις κολώνες και έβαψαν την λωρίδα στον ποδηλατόδρομο της Λ. Στρατού.

Όλα αυτά μόνο γύρω από την ΔΕΘ. Δηλαδή ‘’όσα βλέπει η πεθερά’’. Μόνο και μόνο για να δείξει ο δήμος στους επισήμους ότι όλα λειτουργούν ρολόι.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο δήμαρχος και η διοίκηση μας ‘’δουλεύουν’’ κανονικά λανσάροντας πλαστές εικόνες για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη».

Παράλληλα ο κ. Τσαβλής αναφέρθηκε και στις πλημμύρες που έπνιξαν την πόλη τον περασμένο μήνα τονίζοντας ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. «Η κακοκαιρία αποκάλυψε την γύμνια της διοίκησης στην ανοργανωσιά και την αδυναμία της στην πρόληψη, καθώς υπήρχε καιρικό δελτίο που είχε προειδοποιήσει οτι θα πληγεί η πόλη από την κακοκαιρία».

«Η ανικανότητα Ζέρβα στο να διοικήσει αποτυπώνεται στην πόλη. Σε μια πόλη που οι κάτοικοι κολυμπάνε στους δρόμους της, που κινδυνεύουν να τους φάνε τα φίδια στα απεριποίητα πάρκα, πολίτες που δεν μπορούν να περάσουν από τα γεμάτα τραπεζοκαθίσματα πεζοδρόμια, πολίτες που υποφέρουν από τα τριπλοπαρκαρισμένα οχήματα στους δρόμους και την έλλειψη πάρκινγκ», επεσήμανε ο ίδιος.

«Αρκεί όμως που είμαστε πρωτεύουσα της γαστρονομίας», είπε ειρωνικά ο κ. Τσαβλής.

«Πού βλέπετε την ποιότητα ζωής κ. Ζέρβα σε αυτή την πόλη και εμείς που μένουμε δεν την βλέπουμε;», υπογράμμισε.

«Η διοίκηση Ζέρβα θα συνδέσει το όνομα της με πασαλείμματα, φθηνή πίσσα, έλλειψη πρασίνου, κατεστραμμένη Νέα Παραλία, σκουπιδαριό…», ανέφερε ο κ. Τσαβλής.

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Τσαβλή:

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα