Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤρομοκρατημένοι οι γονείς για έκτροπα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης -Το ξέσπασμα πατέρα...

Τρομοκρατημένοι οι γονείς για έκτροπα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης -Το ξέσπασμα πατέρα (Βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς των μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης μετά τα βίαια επεισόδια των δύο τελευταίων ημερών έξω από το σχολικό συγκρότημα. Την ίδια ώρα, ανήσυχοι δηλώνουν εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Την ίδια ώρα, σήμερα νωρίς το πρωί, σημειώθηκε ένταση  έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Γονείς διαμαρτύρονται για την παρουσία εξωσχολικών έξω από το κτίριο. Έντονη συνομιλία με μερίδα φοιτητών είχε ένας πατέρας μαθητή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο πατέρας ξεσπώντας είπε χαρακτηριστικά «να έρθουν να μιλήσουμε χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να έχουν δοκάρια στα χέρια».Ο ίδιος ξεσπώντας φώναζε «γιατί τους έχετε αποδεχθεί εδώ μέσα; Ποιοι είναι αυτοί; Πώς θα βγει η διευθύντρια όταν έχετε άτομα που έχουν δοκάρια; Τι είναι αυτοί που τους έχετε μαζί σας»; Σε απάντηση ορισμένων «γιατί είναι τόσο μανιασμένος» ο πατέρας απάντησε σε έντονο ύφος ότι «έχω το παιδί μου και είναι θέμα ασφάλειας. Πλάκα μου κάνεις;». Ο πατέρας φώναζε ακόμη «φασίστες οι μεν, φασίστες και οι δε» αναφερόμενος στην παρουσία εξωσχολικών έξω από το ΕΠΑΛ.

Στο μεταξύ, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο, αποφασίστηκε να διεξαχθεί αύριο κανονικά η εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, ελήφθησαν μέτρα για την αποτροπή νέων επεισοδίων, τα οποία περιλαμβάνουν τον εξονυχιστικό έλεγχο του εσωτερικού και αύλειου σχολικού χώρου από την αστυνομία με συνδρομή σκύλων ιχνηλατών (ομάδα Κ9), προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν κρυμμένα αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενη επίθεση, όπως η σημερινή.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα