Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤριπλασιάζουν οι αποδόσεις σκόρερ στο Μεξικό

Τριπλασιάζουν οι αποδόσεις σκόρερ στο Μεξικό

Το Betmarket.gr σας προσφέρει προγνωστικά από το πρωτάθλημα του Μεξικού, με ένα σημείο το οποίο σχεδόν… τριπλασιάζει.

Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για το Leagues Cup. Δύο αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα, και το Betmarket.gr θα ασχοληθεί με μία εκ των δύο και προτείνει σημείο που… τριπλασιάζει.

Apertura Mexico: Προγνωστικά Λεόν – Νεκάξα (22/07/24)

Στις 4:05 το ξημέρωμα η Λεόν υποδέχεται τη Νεκάξα. Οι τιμές είναι στα… τάρταρα τόσο στα Over – Goal/Goal όσο και στον συνδυασμό αυτών για το συγκεκριμένο ματς. Πράγμα το οποίο είναι λογικό, βέβαια, ανα αναλογιστεί κανείς πως είναι ένα ζευγάρι που μετράει 6/7 Over και 5/7 Goal/Goal στη Λεόν και 9/11 Over ή Goal/ Goal ανεξαρτήτως έδρας. Ούτως ή άλλως, πάντως οι αποδόσεις στα γκολ στο Μεξικό παίρνουν την κατιούσα μετά τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές. Στην επιστροφή, δηλαδή, από το Leagues Cup θα ψάχνουμε με το κιάλι μία πιθανή στοιχηματική ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα.

Η ώρα του Καμπίντο

Πιστεύουμε ότι η Νεκάξα θα βρει δίχτυα στο «Νόου Καμπ» απόψε. Άλλωστε, μέχρι το 0-1 στην Τίγκρες στην πρεμιέρα, είχε σκοράρει στις 9/9 εξόδους και στις 6 εξ αυτών από δύο φορές και πάνω! Ο πρώτος της σκόρερ είναι ο Ντίμπερ Καμπίντο, ο οποίος παίζει δανεικός από την Κρουζ Αζούλ. Ο 28χρονος Κολομβιανός έβαλε 8 γκολ στο Κλαουσούρα σε 14 ματς και μετράει 2 στο Απερτούρα σε 3 αγώνες. Επίσης, βρήκε δίχτυα στα 3/4 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, καθώς και στα 3/4 μακριά από το «Βικτόρια». Επιπλέον, ο τεχνικός Φεντάνες τον βάζει μόνο του στην κορυφή της επίθεσης και τον κρατάει μέσα σε όλο το 90λεπτο. Τέλος, παίρνει αρκετές προσπάθειες. Ήδη φέτος μετράει 3,7 σουτ μέσο όρο (1,7 στην εστία).

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ντίμπερ Καμπίντο πληρώνει 2.87 στις στοιχηματικές εταιρίες στα προγνωστικά για το Apertura Mexico (22/07/24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΕΞ – 22/07 – 04.05 – Λεόν – Νεκάξα – Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ντίμπερ Καμπίντο (απόδοση 2,87)

 

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα