Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤρεις νεκροί λουόμενοι σε παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας

Τρεις νεκροί λουόμενοι σε παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας

Τρεις ακόμα λουόμενοι έχασαν την ζωή τους σε παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν 86χρονο ο οποίος κατά τις πρωινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την θαλάσσια περιοχή Ραχώνι “Πλάτανα” της Θάσου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου, με τους παρευρισκόμενους στην παραλία και το πλήρωμα ασθενοφόρου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα. Στην συνέχεια το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Λιμενική Αρχή της Θάσου, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αντίστοιχο περιστατικό κατά τις πρωινές συνέβη και στην θαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας. Ειδικότερα η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ενημερώθηκε για την ανάσυρση ενός 90χρονου άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Κατόπιν αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τέλος κατά το ίδιο χρονικό διάστημα της ημέρας χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Φούρκας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, με την γυναίκα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα