Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤρεις θάνατοι από τον ίδιο γιατρό στη Θεσσαλονίκη

Τρεις θάνατοι από τον ίδιο γιατρό στη Θεσσαλονίκη

Tέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της 15χρονης  στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση τοποθέτησης δακτυλίου στο στομάχι και η δικογραφία, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, «λιμνάζει» στο Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

Οι γονείς της άτυχης μαθήτριας, που έχουν καταθέσει μήνυση για ιατρικό λάθος και  ζητούν να επέμβει η Δικαιοσύνη και να τεθεί σε αργία ο γιατρός. Σύμφωνα με την εφημερίδα,  Realnews, το 2012 ο  χειρουργός καταδικάστηκε αμετάκλητα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, που αφορούσε θάνατο ασθενούς.

Ο γιατρός αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος ενός 26χρονου νέου από την Καβάλα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να εκκρεμεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, και η ιδιωτική κλινική έχει εναχθεί από ακόμη μία γυναίκα, η οποία μετά από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου από τον εν λόγω χειρουργό κατέστη ανάπηρη σε ποσοστό 80%.

Ο  ιερέας Bησσαρίων-Βελισσάριος Καντούνης, πατέρας της 15χρονης  δηλώνει στην εφημερίδα,  Realnews,  ότι δεν πρέπει να κινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι από τον ίδιο γιατρό. «Οσο πιο γρήγορα επιληφθεί η Δικαιοσύνη, τόσο πιο γρήγορα θα νιώσουμε ανακούφιση, όχι μόνο γιατί θα δικαιωθεί και θα αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μας, αλλά και γιατί κανένας άλλος άνθρωπος δεν θα βρεθεί σε κίνδυνο από τη συμπεριφορά του ιατρού που φαίνεται να μη βάζει τελεία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα