Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤρείς συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για συνέργεια σε δολοφονίες που έγιναν το...

Τρείς συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία για συνέργεια σε δολοφονίες που έγιναν το 2020

Συλλήψεις τριών ατόμων οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και της συνέργεια σε ανθρωποκτονία με δόλο.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 58, 44 και 59 ετών, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κατόπιν πολυήμερων ερευνών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα τα εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την κα Ανακρίτρια του 12ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, αφορούν στις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού κατά συρροή τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται στην κατηγορία ότι εντάχθηκαν και συνέδραμαν εγκληματική οργάνωση, με στόχο την διάπραξη ανθρωποκτονιών, καθώς για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών τον Ιανουάριο του 2020 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Βάρη Αττικής και δύο ανθρωποκτονίες σε βάρος δύο αλλοδαπών, που τελέστηκαν τον Ιούλιο του 2020 στην Κέρκυρα. Οι δύο δολοφονίες, στις οποίες εμπλέκονται είναι στη Βάρη Αττικής με θύμα έναν άνδρα από Μαυροβούνιο και στην δολοφονία ενός άνδρα από το Μαυροβούνιο στην Κέρκυρα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα