Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤραγωδία στο Μαϊάμι: Αγωνία για τον 21χρονο από την Ξάνθη που αγνοείται...

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Αγωνία για τον 21χρονο από την Ξάνθη που αγνοείται στα συντρίμμια (Βίντεο)

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας και των συγγενών του 21χρονου Έλληνα ομογενή, με καταγωγή από την Ξάνθη, του οποίου το όνομα βρίσκεται στη λίστα των 152 αγνοουμένων μετά τη ξαφνική κατάρρευση της δωδεκαώροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με τους συγγενείς του, είναι 21 χρονών και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στην πολιτεία του Τενεσί.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Tέξας.

Αγωνιά ο πατέρας του

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος. Ο 21χρονος επρόκειτο να γυρίσει σπίτι του την Πέμπτη.Σύμφωνα με το ABC13, οι δύο άντρες φέρεται να βρίσκονταν στον 8ο όροφο του κτιρίου.

Ο 55χρονος Κώστας Γιαννιτσόπουλος, πατέρας του αγνοούμενου ομογενή, βρίσκεται μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους ήδη στο Μαϊάμι ψάχνοντας για τον γιο τους στα νοσοκομεία και παρακολουθώντας τις έρευνες των σωστικών συνεργείων.Ο 21χρονος ομογενής, όπως αποκάλυψαν συγγενείς του, σκόπευε να επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι μαζί με την αδελφή του για πρώτη φορά την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα