Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤραγωδία στον Εύοσμο: Τι δηλώνουν οι δικηγόροι του 15χρονου

Τραγωδία στον Εύοσμο: Τι δηλώνουν οι δικηγόροι του 15χρονου

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασαν σήμερα τόσο ο 15χρονος ο οποίος εμπλέκεται στη χθεσινή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Εύοσμο και προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του φίλου του μετά από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου, όσο και ο 56χρονος πατέρας του.

Λίγες ώρες αργότερα, αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας, οι δύο δικηγόροι της οικογένειας προέβησαν σε δήλωση, αναφορικά με το τραγικό περιστατικό, απευθύνοντας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ζητώντας σεβασμό στην απόφασή τους να μην κάνουν καμιά περαιτέρω δήλωση.

Χαρακτηριστικά στη δήλωσή τους αναφέρουν:

Ως συνήγοροι υπεράσπισης, της οικογένειας και του 15χρονου που εμπλέκεται στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες, 22 Απριλίου 2022, σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου, ενεργώντας κατ’ εντολή τους, δηλώνουμε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το χαμό του 15χρονου Νίκου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος και ανείπωτο πόνο και τις δύο οικογένειες.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του ως εκλιπόντος και θρηνούμε μαζί τους την αδόκητη απώλεια του παιδιού, το οποίο συνδεόταν με το παιδί μας με ισχυρούς και αδελφικούς δεσμούς φιλίας από πολύ μικρή ηλικία.

Είμαστε συντετριμμένοι και παρακαλούμε να σεβαστείτε το πένθος μας και την ψυχική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι. Δυστυχώς, είναι μία μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Παρακαλούμε να σεβασθείτε την επιθυμία της οικογένειας να μην προβεί σε καμία περαιτέρω δήλωση. Εξάλλου, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την τραγωδία που βιώνουμε. Είναι ώρα πένθους και περισυλλογής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα