Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός πυροσβέστης -Πήγαινε ν’ απεγκλωβίσει μαθητές

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός πυροσβέστης -Πήγαινε ν’ απεγκλωβίσει μαθητές

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη.

 

46χρονος πυροσβέστης πνίγηκε  όταν παρασύρθηκε από νερά λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης μέσα από το πυροσβεστικό όχημα στον Απαλό ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από κοντινό σχολείο.

Ο πυροσβέστης, ήταν οδηγός σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο εγκλωβίστηκε στα νερά της βροχής και στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο συνάδελφοί του, παρασύρθηκε και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου, σύμφωνα με το e-evros.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού παιδιών που είχαν αποκλειστεί στο σχολείο τους, εξαιτίας της πλημμύρας που προκάλεσε η βροχή στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς.

 

«Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά… Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου Δημόκριτος και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών».

Σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς είναι σώα. Ειδικότερα, υπό την επιστασία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και τη συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομακρύνθηκαν ασφαλή από το νηπιαγωγείο συνολικά 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα