Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤο Euro2020 «πάει» Γουέμπλεϊ

Το Euro2020 «πάει» Γουέμπλεϊ

Το ρολόι στο 41ο λεπτό στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις του και επικρατεί παγωμάρα. Ο παίκτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί μια ηλιαχτίδα φωτός έρχεται. Ο άσσος της Ίντερ έχει σταθεροποιηθεί και όλων οι προσευχές εισακούγονται. Η υγεία είναι πάνω από όλα και σε κάτι τέτοιες στιγμές το καταλαβαίνουμε για τα καλά. Κράτα γερά Κρίστιαν!

Στα ποδοσφαιρικά το ματς της Δανίας για αναβολή πήγαινε εν τέλη συνεχίστηκε.  Ήττα με 0-1 από την Φινλανδία, αλλά αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα όπως είπαμε και παραπάνω.

Πιο νωρίς είδαμε ένα γεμάτο ματς με εκατέρωθεν φάσεις ανάμεσα σε Ελβετία και Ουαλία, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο ως αποτέλεσμα.

Ενώ το βράδυ το Βέλγιο έδειξε την ανωτερότητα του και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τους Ρώσους, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και το τελικό 3-0 δείχνει να τους κολακεύει.

Οι αγώνες της ημέρας

Σήμερα την αυλαία ανοίγει ο τέταρτος όμιλος με το ματς ανάμεσα σε Άγγλους και Κροάτες, στις 16:00 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση του ομίλου, με ένα εξαιρετικό πρόσφατο δείγμα στο Μουντιαλ του 2018 και οι δύο. Η Κροατία έφτασε μέχρι και τον τελικό εκεί όπου ηττήθηκε από τους Γάλλους. Ομάδες με ποιότητα επιθετικά, δημιουργούν αρκετές τελικές εντός εστίας και επιλογή μας θα είναι το GG σε απόδοση 2,10.

Στις 19:00  η ώρα Ελλάδος, στο Αρένα Νασιονάλα του Βουκουρεστίου η Αυστρία τίθεται αντιμέτωπη με την παρέα του Πάντεφ, την Βόρειο Μακεδονία για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης. Ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να φτάσουν ως εδώ οι πρωτάρηδες και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τέταρτη θέση καθώς είναι υποδεέστερη από τους υπόλοιπους αντιπάλους τους. Η Αυστρία θα παλέψει για την δεύτερη θέση με την Ουκρανία, έχει καλό ρόστερ και το δείγμα της ιδιαίτερα θετικό στα προκριματικά. Επιθετικά διαθέτει λύσεις και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να επιβεβαιώσει το 1,75 του άσσου.

Το βράδυ στις 22:00 οι Ολλανδοί συγκρούονται με τους Ουκρανούς στο Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα του Άμστερνταμ. Η Ολλανδία είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, με ένα πλήρες ρόστερ και επιθετικά να πετάει φωτιές στα προκριματικά. Η Ουκρανία του γνωστού σε όλους Αντρέι Σεβτσένκο είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Τρομερή αμυντικά και μπροστά πάντα θα βρει τον τρόπο να σκοράρει.

Στοιχηματικά το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους Ολλανδούς παρόλο που είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Λογικά θα κριθεί στο γκολ οπότε σε πρώτη όψη κοιτάμε το under 2,5 σε απόδοση 1,75. Για μεγαλύτερο ρίσκο το Χ2 της Ουκρανίας στο 2,20.

H πρόταση της ημέρας

Αγγλία-Κροατία: G/G (2.10)

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα