Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤο φιάσκο του London Food Festival που τόσο πολύ διαφήμισε η Αντιδήμαρχος...

Το φιάσκο του London Food Festival που τόσο πολύ διαφήμισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μ. Καραγιάννη και ο Δήμαρχος κ. Κ. Ζέρβας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Ιουλίου 2002 κατήγγειλα τη μεθοδευμένη διαφήμιση της συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο London Food Festival ως επικοινωνιακό τρυκ της Διοίκησης σε βάρος των πολιτών και των ΜΜΕ.

Κανείς δεν είναι αντίθετος σε δράσεις του Δήμου που διαφημίζουν την πόλη, προωθούν τα προϊόντα της και προάγουν τον τουρισμό της. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι το επιθυμούμε και το στηρίζουμε, όμως, θα μας βρει αντίθετους κάθε προσπάθεια διαστρεύλωσης της αλήθειας και παραποίησης της πραγματικότητας.
Η ένδεια ιδεών από τη διοίκηση του Δήμου σε θέματα τουριστικής αναβάθμισης της πόλης μας, οδηγούν δήμαρχο και αντιδήμαρχο σε αντιγραφή πρωτοβουλιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Τουρισμού. Εκμεταλλεύονται δράσεις των δύο τελευταίων και συμμετέχουν ως ουραγοί, ξοδεύοντας χρήματα των δημοτών και χωρίς τελικά να πετυχαίνουν την προβολή της Θεσσαλονίκης, όπως διατείνονται ότι κάνουν.
Η συγκεκριμένη συμμετοχή της Θεσσαλονίκης στο φεστιβάλ γαστρονομίας, παρά το ότι πρόκειται για μικρής εμβέλειας και δευτρεύουσας σημασίας εκδήλωση, σε σχέση με τα άλλα που υπάρχουν τόσο στην Αγγλία όσο και αλλού διεθνώς, είναι πολύ θετική και ελπιδοφόρα. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Αυτό που καταδίκασα στο ΔΣ προχτές και αποδεικνύω τα λεγόμενά μου με το παρόν Email προς εσάς αλλά και τους συναδέλφους στο ΔΣ, είναι η υπερβολή της Διοίκησης Ζέρβα και η παρουσίασή του στα ΜΜΕ, στο ΔΣ και στο κοινό ως μεγαλειώδη άθλο της αντιδημαρχίας τουρισμού. Παρουσιάστηκε ως τεράστια επιτυχία της διοίκησης ενω πρόκειται για κακή και φτηνή αντιγραφή της δράσης της ΠΚΜ που μας κόστισε όμως ακριβά.
Πρέπει κάποτε και με κάποιο τρόπο να μπει ένα τέλος στη λουδοβίκεια υπερβολή του Δημάρχου. Πρέπει να πάψει να μας θεωρεί ιθαγενείς που μπορεί να μας κοροϊδεύει με καθρεφτάκια. Πρέπει όλοι μας, πολίτες, αιρετοί αλλά και δημοσιογράφοι να κατανοήσουμε το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στο μέλλον αυτής της πόλης και των ανθρώπων της και να αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και εξευτελισμού από τη μεριά του Δημάρχου και της Διοίκησης.
Συνημμένα σας καταθέτω την επιστολή, τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες από το φεστιβάλ του Λονδίνου, που έστειλα στην κ. Καραγιάννη και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπου καταδεικνύεται η διαφορά ανάμεσα στη συμμετοχη της ΠΚΜ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, και φυσικά διαψεύδονται πανηγυρικά όλα όσα δήλωσε στο ΔΣ και στα ΜΜΕ η κ. Καραγιάννη.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Με εκτίμηση,
Δρ. Δρόσος Τσαβλής
Ιατρός Πνευμονολόγος MD, MSc, PhD
Ανεξ. Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης
π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα