Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤο Σάββατο των μεγάλων τελικών και ψεύτικο μονόπλευρο κίνητρο

Το Σάββατο των μεγάλων τελικών και ψεύτικο μονόπλευρο κίνητρο

Οι προτάσεις της ομάδας του Betmarket.gr για τη σημερινή μεγάλη ημέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Σε ρυθμούς τελικών βρισκόμαστε από την περασμένη Τετάρτη εδώ στο betmarket.gr, με την σημερινή ημέρα να είναι αυτήν που κλέβει τις εντυπώσεις σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ. Τέσσερις τελικοί διεξάγονται σήμερα, με αυτόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις 20.00 να είναι ο πρώτος στην λίστα, μιας και μιλάμε για έναν Ελληνικό τελικό Κυπέλλου.

Στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός στις 17.00 παίρνει μέρος στον μικρό τελικό της EuroLeague με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, έχοντας ηττηθεί δύο ημέρες νωρίτερα με ένα buzzer bitter του εκπληκτικού Μίτσιτς.

Τρεις ώρες αργότερα (20.00), η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εκπληκτική ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό της Euroleague την Αναντολού Εφές, η οποία κέρδισε με την ψυχή στο… στόμα τον Ολυμπιακό και θα θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην EuroLeague μετά τον Ολυμπιακό της διετίας 2012-2013 που θα πραγματοποιήσει το back to back στη EuroLeague.

Η σημερινή… παράσταση ολοκληρώνεται με τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λειψία (21.00), του οποίου την ανάλυση και τα πονταρίσματα έχει επιμεληθεί ο Γερμανός.

Μέσα σε όλα, έχουμε και τις τελευταίες αγωνιστικές σε Γαλλία και Ιταλία, με πολλά σενάρια και πλούσιες προτάσεις στοιχήματος.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε στο Betmarket.gr:

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (17.00) – Ανάλυση και προτάσεις στοιχήματος

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ  (20.00) – Ανάλυση και προτάσεις στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές (20.00) – Ανάλυση και προτάσεις στοιχήματος

Φράιμπουργκ – Λειψία (21.00) – Ανάλυση και προτάσεις στοιχήματος

Γαλλία Ligue 1 (τελευταία αγωνιστική) –  Αναλύσεις και προτάσεις στοιχήματος

Ιταλία Serie A (τελευταία αγωνιστική) – Αναλύσεις και προτάσεις στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Μία σχέση μίσους

Οσοι ασχολούνται ενεργά με την Ιταλία τα τελευταία χρόνια είναι σε θέση να γνωρίζουν τη σχέση μίσους που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους, με τις ρίζες του να δημιουργούνται πολλά χρόνια πίσω στο παρελθόν. Κυρίως από πλευράς των «βιόλα», το μίσος των οποίων για την ομάδα του Τορίνο είναι άσβεστο.

Πρόσφατα, μάλιστα, έπεσε κι άλλο λάδι στη φωτιά, με τον Σέρβο επιθετικό και μέχρι πρότινος «καμάρι» της Φλωρεντίας, Βλάχοβιτς, να γίνεται ο… προδότης που έφυγε από την ομάδα για το χρήμα και τη δόξα και πήρε το δρόμο για τη «Μεγάλη Κυρία».

Μάλιστα, οι οπαδοί των «Βιόλα» του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Σέρβο φορ, όπως άλλωστε έγινε και στο πρώτο παιχνίδι που ο 22χρονος πάτησε το… πόδι του ως αντίπαλος της ομάδας τους. Επίσης, εξαπολύσαν και… απειλές, με ένα πανό στο γήπεδο να γράφει: «Οι μπράβοι δεν θα σου σώσουν τη ζωή τσιγγάνε». Ενας παίκτης που με τα γκολ του θεωρούνταν μέχρι πρότινος ήρωας, μετατράπηκε μέσα σε λίγους μήνες… τσιγγάνος!

Ο Βλάχοβιτς, βέβαια, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των «Βιόλα» που έκανε τη διαδρομή Φλωρεντία-Τορίνο. Η αρχή είχε γίνει από το 1959, όταν ο Τσερβάτο είχε κάνει επίσης το μεταγραφικό δρομολόγιο Φλωρεντία-Τορίνο, με το πιο μεγάλο επεισόδιο να σημειώνεται το 1990 με την αποχώρηση του τεράστιου Ρομπέρτο Μπάτζιο από τη Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους ενώ αργότερα ακολούθησαν και άλλοι. Το 2009 ο Φελίπε Μέλο, το 2015 οι Κουαδράδο και Νέτο, το 2017 ο Μπερναρντέσκι, το 2020 ο Φρεντερίκο Κιέζα και το 2022 ο Βλάχοβιτς. Ο,τι καλό «παρήγαγε» η Φλωρεντία, το άρπαζε η Γιουβέντους.

Κομβικό σημείο στις σχέσεις των δύο ομάδων το πρωτάθλημα του 1982, όταν το διεκδικούσαν αμφότερες, με τη Γιουβέντους να παίρνει τα σφυρίγματα που χρειάζεται για να φτάσει πρώτη στο νήμα την τελευταία αγωνιστική. Η χρονιά που το «κλέφτες» ηχούσε σε όλη την πόλη και απευθυνόταν στους ασπρόμαυρους.

Μια κόντρα που είχε ακόμη πιο μελανές στιγμές, σαν το αισχρό πανό από τον κόσμο της Φιορεντίνα μετά την τραγωδία του Χέιζελ ή τις αρκετές συμπλοκές στο δρόμο μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων.

Ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η Φιορεντίνα ψάχνει τη νίκη για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Κόνφερανς Λιγκ απέναντι στην τυπικά αδιάφορη Γιουβέντους.

Τα στοιχηματικά sites. από την άλλη πλευρά, έχουν βγάλει ένα σετ καθαρά πάνω στο κίνητρο, μην υπολογίζοντας πως με τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ αυτών των δύο, και θεωρώ δεδομένο πως κανείς Γιουβεντίνος δεν θα θέλει η ομάδα του να χαριστεί στη μισητή αντίπαλο.

Το διπλό φτάνει τις 4 μονάδες (3.95 για την ακρίβεια στην Interwetten που αποτελεί και την υψηλότερη της αγοράς) και κρίνεται υψηλό με βάση τα δεδομένα.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό ποντάρισμα Interwetten:

21/5 – 21:45 – Φιορεντίνα – Γιουβέντους: 2 (3.95) με 10 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα