Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤο αδιαχώρητο στο Καπάνι - Τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι (ΦΩΤΟ...

Το αδιαχώρητο στο Καπάνι – Τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής κάνουν σήμερα,  Μεγάλη Παρασκευή, όσοι καταναλωτές δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι, τις προηγούμενες ημέρες.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και το βίντεο του Seleo.gr,  καθώς οι πολίτες έσπευσαν στην  αγορά για να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια.

Αναφορικά με τις τιμές, τα αρνιά κατσίκια έχουν πέσει κατά 1 ευρώ το κιλό σε σχέση με χθες. Οι τιμές σήμερα κυμαίνονται επτά με εννέα ευρώ. 

Το ωράριο.

Τα σούπερ μάρκετ θα  μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες  και το βίντεο του Seleo.gr.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα