Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤι απαντά ο ράπερ που έκανε “κορονο-videoclip” με 80 άτομα στην Ημαθία...

Τι απαντά ο ράπερ που έκανε “κορονο-videoclip” με 80 άτομα στην Ημαθία (Βίντεο)

O  ράπερ Ρίτσι, με αφορμή τον συνωστισμό sτα γυρίσματα για το νέο του videoclip στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, υποστήριξε  ότι έχει καταγωγή από το εν λόγω μέρος, και κάποια στιγμή μαζί με τα ξαδέρφια του βγήκαν έξω και τραβούσαν ερασιτεχνικά κάποιες λήψεις. Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά ότι γύριζε κανονικά videoclip και, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε τον κόσμο που μαζεύτηκε, τους είπε να φύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Γυρίσματα videoclip με δεκάδες Ρομά εν μέσω lockdown στην Ημαθία (Βίντεο)

«Ήμουν εκεί πέρα, όπως φαίνεται. Τα παιδιά δεν είναι Ρομά, είναι βλάχοι. Αυτό θέλω να ξεκαθαρίσουμε. Εγώ ζω στην Αθήνα βασικά και ήρθα πάνω για τις γιορτές για να δω τα ξαδέρφια μου και την οικογένειά μου. Τώρα όλο αυτό που έγινε, δεν θέλω να το συζητήσω καν και να το σχολιάσω. Δεν νιώθω ότι έχω να πω και κάτι. Δεν ήταν ακριβώς videoclip. Εντάξει, οκ, έκανα κάποια γυρίσματα γιατί έτυχε. Να έρθουν τα ξαδέρφια μου εκεί πέρα και να ‘ναι και ένα παιδί που έχει κάμερα οπότε είπαμε, οκ, αφού είμαστε εδώ ας κάνουμε δυο τρία πλάνα γιατί τα χρειαζόμουν για λίγους μήνες μετά» είπε αρχικά.

Τι είπε όμως για τον κόσμο που μαζεύτηκε; «Οκ, αυτοί οι άνθρωποι ήταν από μέσα. Απλά ήμουν εκεί πέρα με τα παιδιά, και εφόσον μάθανε ότι ήμουν εκεί, βγήκαν για να με δουν. Και μετά από αυτό το σημείο, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει έλεγχος. Και εγώ τώρα προφανώς, δεν ήθελα να μαζέψω 500 άτομα για να γίνει χαμός. Δεν είμαστε άνθρωποι χωρίς μυαλό».

Δες το βίντεο από το T-Live:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα