Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤην δυσφορία του για την εξαίρεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική...

Την δυσφορία του για την εξαίρεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική επιτροπή εκφράζει ο σύλλογος πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Κυβερνητικές μεθοδεύσεις καταγγέλλει ο σύλλογος πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και εναντιωμένος στην εξαίρεση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική για αυτό επιτροπή της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο “σύλλογος ατόμων πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023” που αποτελείται από τις οικογένειες των θυμάτων και τα επιζήσαντα θύματα με εξώδικη δήλωση προς τον Πρόεδρο της Βουλής και κοινοποίηση της προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για κ. Δημήτριο Μαρκόπουλο, τον υπουργό δικαιοσύνης και την Εισαγγελία Αρείου Πάγου. Σε αυτή καταγγέλλουν μεθοδεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης που εναντιώνονται στην λειτουργία της εν λόγω εξεταστικής επιτροπής. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες καλούν τους υπεύθυνους Κυβερνητικούς παράγοντες να απέχουν από κάθε απόφαση και ενέργεια θα αμαυρώσει περαιτέρω την εικόνα της εξεταστικής επιτροπής, παραθέτοντας παράλληλα την απόπειρα διαστρέβλωσης των διαδικασιών και εκθέτοντας ότι η εξαίρεση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου επιχειρείται λόγω των γνώσεων της για την υπόθεση, και της δυνατότητάς της να συμβάλει στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας.

Πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα