Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤην Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική ομάδα στην Opap Arena

Την Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική ομάδα στην Opap Arena

Σπουδαία αναμέτρηση σήμερα το βράδυ για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς υποδέχεται στην “Opap Arena” την δευτεραθλήτρια κόσμου Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21:45 στο γήπεδο “Αγία Σοφία – Opap Arena”, στην Νέα Φιλλαδεφεια. Πρόκειται για μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τους ποδοσφαιριστές του Gustavo Poyet να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των playoffs του Nations League τον προσεχή Μάρτιο.

Στην διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος δεν θα κάθεται στον πάγκο, δεν θα θα είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κώστα Τσιμίκα και Τζόρτζ Μπάλντοκ και τους τιμωρημένους Δημήτρη Κουρμπέλη και Πέτρο Μάνταλο.  Από την πλευρά της η φιλοξενούμενη Εθνική ομάδα της Γαλλίας έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση και την πρώτη θέση στον όμιλο, το μοναδικό κίνητρο της είναι το απόλυτο στην διοργάνωση, πετυχαίνοντας 10/10 σε αυτή. Εκτός αποστολή από την εν λόγω αναμέτρηση για την ομάδα του Didie Deschaumps θα βρίσκονται οι τραυματίες Kamawinga και Zair-Emery.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα