Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤην απόσυρση της αστυνομίας από τα γήπεδα ζητά η ΠΟΑΣΥ

Την απόσυρση της αστυνομίας από τα γήπεδα ζητά η ΠΟΑΣΥ

Να σταματήσει την διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αφορμή για αυτή έδωσε ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού στου Ρέντη έπειτα από εκτόξευση φωτοβολίδας από χούλιγκανς. Σε αυτή εκφράζουν την θλίψη τους για το συμβάν, δηλώνοντας την οργή για όλους όσους συγκαλύπτουν, υποθάλπουν, υποστηρίζουν και μισθοδοτούν τις αγέλες των εν λόγω “οπαδών”. Ακόμα ζητά από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας την άμεση διακοπή όλων των πρωταθλημάτων σε κάθε άθλημα, μέχρι να σταματήσει η εγκληματική σε αυτά δραστηριότητα.

Παράλληλα στρέφεται και προς την Ελληνική Δικαιοσύνη καλώντας την να παρέμβει άμεσα και να αναζητήσει τις ευθύνες, όσο ψηλά και αν αυτές υπάρχουν σε επίπεδο ιδιοκτησιών που ουσιαστικά λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί σε δολοφονικές ενέργειες, ενώ ζητά από τα πολιτικά κόμματα, τους αθλητικούς φορείς, τα Μ.Μ.Ε. και την κοινωνία των πολιτών να φωνάξουν ¨ΩΣ ΕΔΩ¨, από κοινού με τους αστυνομικούς.

Πηγή:sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα