Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας: Τα νέα δεδομένα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων

Τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας: Τα νέα δεδομένα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων

Η ανάγνωση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από τη Βέρνη έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας, Δημήτρη Γαλεντέρη, και την επόμενη εβδομάδα θα συντάξει τη δική του τεχνική έκθεση η οποία και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια μέσω του δικηγόρου της κοπέλας.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στο Newpost για τα νέα δεδομένα από το εργαστήριο της Ελβετίας

«Η ποσότητα των μεταβολιτών του αλκοόλ που βρέθηκε στα ούρα ήτανε αυξημένη, συνεπώς καταλήγουμε έμεσα στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε την προηγούμενη ημέρα ήταν σημαντική. Σαφώς και δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς ποια ήταν η ποσότητα στο αίμα του αλκοόλ, γιατί δεν έγινε νωρίτερα η λήψη της αλκοόλης από ούρα, ούτε και αίμα συνεπώς, υπήρξε κατανάλωση αλλά δεν ξέρουμε την ποσότητα»

Και συνεχίζει: «Η εξέταση όπως έγινε, δηλαδή 16 με 18 ώρες μετά το αναφερόμενο γεγονός, δεν θα μπορούσε να δείξει το γ -υδροβουξυρικό οξύ το χάπι βιασμού. Οφείλαμε να πάρουμε και δείγμα αίματος. Θα μας προσφέρει παραπάνω στοιχεία. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως προέκυψε ότι είναι αμελητέα η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε. Αυτό είναι μία λάθος εκτίμηση, έτσι όπως προκύπτει και από το πόρισμα των Ελβετών. Αυτό που λέει το εργαστήριο είναι ότι είχε από 0,08 και πάνω. Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε και ταυτοποίηση του DNA».

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα