Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤα 5 απαραίτητα για ένα κινητό: από θήκες κινητών και pop sockets...

Τα 5 απαραίτητα για ένα κινητό: από θήκες κινητών και pop sockets μέχρι φορτιστές

- Advertisement -

Μόλις αποκτήσατε το ολοκαίνουριο smartphone σας και είστε κατενθουσιασμένοι με αυτό. Δε θα το αφήσετε γυμνό; Σειρά έχει η αναζήτηση για θήκες κινητών, κάποιο άλλο γκατζετάκι που θα σας εξυπηρετεί στον τρόπο που το χρησιμοποιείτε.

 

Επίσης θα πρέπει να βρείτε και κάτι να το στολίσετε, όπως ένα κορδόνι ή ένα λουράκι, φορτιστές, ακουστικά και η λίστα με τα αξεσουάρ συνεχίζεται. Κι αν αναρωτιέστε πόσα αξεσουάρ να υπάρχουν για ένα κινητό, που είναι απαραίτητα, πάμε να τα δούμε.

 

  1. Pop Sockets για σταθερές λήψεις!

Image by Freepik

 

Από το Tik-Tok ως το Instagram και από το Χ (Twitter) ως το Facebook, οι περισσότεροι αγωνιούν για να ανεβάσουν μια καλή selfie. Και η κατάλληλη τεχνική για να πετύχει το πιο κολακευτικό στιγμιότυπο εξαρτάται από τα ιδανικά εργαλεία.

 

Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτούς, που αγαπούν τις selfies, γνωρίζετε ότι χρειάζεται σταθερό χέρι για μια καλή λήψη. Στην αγορά υπάρχουν άπειρα pop sockets που εξασφαλίζουν, ότι το βίντεο σας δε θα τρέμει και η φωτογραφία σας δε θα βγει φλου. Υπάρχουν μάλιστα και θήκες κινητών, που έχουν ενσωματωμένο pop socket, που ανοίγει και κλείνει, για να το χρησιμοποιείτε, όποτε ακριβώς το χρειάζεστε.

 

Όσο για σχέδια και χρώματα; Από floral μέχρι μονόχρωμα, με glitter ή χωρίς, με το αγαπημένο σας moto ή logo, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε κάτι για το στυλ σας.

 

 

  1. Θήκη κινητού με κορδόνι ή χωρίς, στιλάτη, απλή: Ο προστάτης του κινητού σας

Ίσως το πρώτο πράγμα που ψάχνει κανείς αγοράζοντας ένα smartphone είναι η θήκη κινητού με κορδόνι ή χωρίς, ενισχυμένη για τους κάπως αδέξιους ή δερμάτινη για τους κλασικούς. Όπως κι αν την προτιμάτε, το σίγουρο είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πολυάριθμες θήκες κινητών για να προστατέψουν την αγαπημένη σας συσκευή.

 

Για άλλους είναι πολύτιμο εργαλείο δουλειάς, για άλλους το organizer, για άλλους απλώς το μέσο της επικοινωνίας. Αξίζει να επενδύσουμε ένα μικρό ποσό για να το στολίσουμε, αναδεκνύοντας με αυτόν τον τρόπο το στυλ μας. Για παράδειγμα, ο πρακτικός τύπος προτιμά θήκη κινητού με κορδόνι, κάποιος πιο ρομαντικός κάτι σε φλοράλ, αυτός που δεν ασχολείται, αλλά θέλει κάτι να έχει η θήκη κινητού, επιλέγει μια ωραία μονόχρωμη θήκη.

 

  1. Ασύρματος φορτιστής

Ο ασύρματος φορτιστής είναι ο ευχάριστος και χωρίς μπελάδες τρόπος για να έχετε μπαταρία παντού και πάντα. Απλώς τοποθετείτε πάνω του το κινητό σας και αρχίζει να φορτίζεται. Ούτε κάνετε ανασκαφές για να βρείτε καλώδια ούτε παιδεύεστε για να ξεμπλέκετε τον λαβύρινθο από άπειρα καλώδια για να φορτίσετε.

 

  1. Ασύρματα ακουστικά για κλήσεις, για γυμναστική ή συσκέψεις;

Τα ασύρματα ακουστικά πλέον διαθέτουν τόσες ιδιότητες, που είναι απαραίτητα. Θέλετε απομόνωση ήχου, επειδή οι συνάδελφοι γύρω σας είναι θορυβώδεις; Το έχετε. Είστε έξω, αλλά πρέπει να απαντήσετε οπωσδήποτε σε επαγγελματικό τηλεφώνημα, ωστόσο φυσάει φοβερά; Υπάρχουν ορισμένα μοντέλα, που ανεβάζουν αυτομάτως τον ήχο της φωνής σας, όταν έχει πολύ αέρα.

 

Θέλετε άσπρα, μαύρα ή χρωματιστά; Μήπως προτιμάτε να είναι σταθερά όσο είστε έξω για τρέξιμο ή γενικά όταν γυμνάζεστε; Πλέον οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

 

  1. Θήκες κινητών Samsung: Με βραχιόλι ή χωρίς;

Είτε ενδιαφέρεστε για θήκες κινητών Samsung είτε για οποιαδήποτε άλλη θήκη μπορείτε να τις δώσετε μια έξτρα πινελιά με ένα βραχιόλι ή λουρί. Με χάντρες, όπως η Gigi Hadid, κεντητό σε στυλ μακραμέ, όπως το κάνουμε εδώ στην Ελλάδα. Λιτό ή fancy; Όπως κι αν το προτιμάτε, τα λουράκια για κινητό προσθέτουν στυλ στη συσκευή σας.

 

Images by Freepik

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα