Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα''Τα λεωφορεία είναι 23 ετών'', καταγγέλλει οδηγός του ΟΑΣΘ για το τροχαίο...

”Τα λεωφορεία είναι 23 ετών”, καταγγέλλει οδηγός του ΟΑΣΘ για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο λεωφορείων του ΟΑΣΘ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου και στην οδό Σμύρνης, λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα, όπως λένε τα μέλη της ΔΑΣ ΟΑΣΘ, τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΟΑΣΘ, που κατήγγειλε το περιστατικό, οδηγός προσπάθησε τόσο με το φρένο όσο και με το χειρόφρενο να σταματήσει το όχημα, ωστόσο αυτό δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μπροστινό λεωφορείο.

Το ένα λεωφορείο χτύπησε στο πίσω μέρος άλλο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που εκείνη την ώρα ήταν σταματημένο στη στάση επί της οδού Σμύρνης. Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ μια επιβάτιδα χτύπησε σοβαρότερα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπεύσει στο σημείο ασθενοφορο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Η κατάσταση της ωστόσο δεν ενέπνεε ανησυχία.

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Νικήτας Τσαρίδης, μέλος της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας.. Όπως είπε «τα λεωφορεία είναι 23 ετών και ακόμα κυκλοφορούν». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «το λεωφορείο δεν είχε φρένα. Πήγαινε με μικρή ταχύτητα αλλιώς θα είχαμε περισσότερους τραυματισμούς».«Η συντήρηση έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν αναλώσιμα και ανταλλακτικά», είπε μεταξύ άλλων, o κ. Τσαρίδης.

Δείτε το βίντεο:

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα