Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤα γραπτά μηνύματα του κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη- Πώς οργανώνονται τα «πριβέ...

Τα γραπτά μηνύματα του κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη- Πώς οργανώνονται τα «πριβέ πάρτι» για την «ελίτ» (ΦΩΤΟ)

Στοιχεία για τον τρόπο που λειτουργεί το κύκλωμα των «πριβέ πάρτι» για την «ελίτ», στην Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή νέων γυναικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό συλλέγονται από την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία πυροδοτήθηκε από την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό της Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», το κλείσιμο της νυχτερινής διασκέδασης λόγω της πανδημίας προσάρμοσε την τακτική των εν λόγω κυκλωμάτων. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον από το φθινόπωρο του 2020, οι «επιχειρηματίες» του κυκλώματοςε έχουν συνάψει συμφωνίες μακροχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χώρους στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. Στους χώρους αυτούς, οι djs παίζουν κανονικά μουσική, το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος για τη χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Πελάτες τους είναι εύποροι νέοι από την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτοί πληρώνουν «εισιτήριο» για να συμμετάσχουν στα πριβέ πάρτι και πρέπει να είναι σίγουροι ότι σε αυτά θα παρευρίσκονται και όμορφες κοπέλες. Οι πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη, το κύκλωμα των πάρτι, που λειτουργεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, «αλιεύει» κοπέλες από το Instagram. Αυτές πληρώνονται για να συμμετάσχουν στα πάρτι, ενώ παράλληλα τα μέλη του κυκλώματος καλύπτουν τα εισιτήρια και τη διαμονή τους στην πόλη.

Οι επικεφαλής του κυκλώματος δεν εκτίθενται απευθείας στις κοπέλες.  «Μεσάζοντες» αναλαμβάνουν να τους στείλουν μηνύματα, προσφέροντάς τους χρήματα για να συμμετάσχουν στα πάρτι. Από τη στιγμή που οι κοπέλες πειστούν και παρευρεθούν στα πάρτι, φέρεται να είναι στη δική τους ευχέρεια αν θα συνεχίσουν τη διασκέδαση με τους εύπορους νέους, σε πιο ιδιωτικούς χώρους.

Η εφημερίδα δημοσιοποιεί τα μηνύματα που, από τον Ιανουάριο του 2021, επιχειρηματίας αντάλλασσε με γυναίκα – μεσάζοντα του κυκλώματος.

«Δεν υπάρχει αυτή! Πρέπει σίγουρα να μπει στο πρόγραμμα για την επόμενη φορά», γράφει η γυναίκα στον επιχειρηματία, σχολιάζοντας προφίλ νεαρής στο Ιnstagram.

«Φοβερό είναι! Πρέπει σίγουρα όταν ξαναέρθεις αυτήν», στέλνει ξανά η γυναίκα.

«Ξεκίνα προεργασία»

«Ναι, πρέπει, να μιλήσει με M… Γιατί εκεί, αν θυμάσαι, μου έστελνε συνέχεια. Για ξεκίνα προεργασία. Θα έρθω αυτήν την εβδομάδα», ενημερώνει ο επιχειρηματίας.

«Τι λες, μου έφτιαξες την ημέρα. Ξεκινάω τώρα. Εννοείται, θυμάμαι, σχεδόν γυμνές σέλφι έστελνε μόλις πρωτομιλήσατε», απαντά η γυναίκα, επιβεβαιώνοντας ότι ο «στόχος» είναι πρόθυμος.

«Για φτιάξε αυτό», παραγγέλνει ο επιχειρηματίας, προωθώντας το προφίλ μιας άλλης νεαρής κοπέλας.

«Θα τη στείλω ότι θα κάνουμε ένα μάζεμα το Σ/Κ και μετά θα την πω ότι έρχεσαι και εσύ και να έρθει να τη δούμε», αποκρίνεται η γυναίκα, για να ακολουθήσουν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες οδηγίες από τον επιχειρηματία. «ΟΚ. Ναι, μην πεις για μένα ακόμη. Γιατί μιλάει με Μ…».

Το ενδιαφέρον του άνδρα, όμως, δεν σταματά εδώ. Θέλει να ελέγξει όλες τις πληροφορίες για τις συμμετέχουσες στις ιδιωτικές εκδηλώσεις που οργανώνει. «Οι Κρητικές είναι πάνω;», ρωτά τη γυναίκα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. «Η Α… θα έρθει σε 2 εβδομάδες.. Η άλλη, η Κρητικιά, είναι εδώ και είναι μέσα για το πάρτι το Σ/Κ. Ετσι. Εκεί ξεκίνησαν όλα», απαντά η συνεργάτις του άνδρα.

Οι έρευνες

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές βρίσκονται πλέον μπροστά στο ενδεχόμενο ενός κυκλώματος με «βαριά» ονόματα στο πελατολόγιό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία διενεργεί συνολικά τρεις έρευνες για το θέμα του κυκλώματος μαστροπείας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έφοδος της αστυνομίας στα σπίτια τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, από όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ώστε να εξεταστούν οι επικοινωνίες τους. Σύμφωνα με τις πηγές, η κατάσχεση των κινητών αφορά τη διερεύνηση της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπείας και όχι αποκλειστικά τον βιασμό της 24χρονης.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα κύκλωμα καλά οργανωμένο, με διασυνδέσεις στον χώρο της νύχτας και του θεάματος και με εύπορους πελάτες. Με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το κύκλωμα έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Κύπρο και Ντουμπάι. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ελληνική αστυνομία, μέσω Ιντερπόλ, θα συνεργαστεί με τις Αρχές της Κύπρου, αλλά και με τις αστυνομικές υπηρεσίες άλλων χωρών, όπου εντοπίζονται τα ίχνη των ίδιων μελών του κυκλώματος.

Τρεις σουίτες

Στο εμιράτο, το οποίο επισκέπτεται το διεθνές jet set, το συγκεκριμένο κύκλωμα φέρεται να έχει έντονη παρουσία, με τη μακροχρόνια μίσθωση τουλάχιστον τριών σουιτών. Εκεί, στα πολυτελή ξενοδοχεία του Ντουμπάι, φέρεται να διοργανώνει πάρτι, με την παρουσία νεαρών γυναικών που προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης. Ενδιάμεσος σταθμός στην πορεία των γυναικών μέχρι την Αραβική Χερσόνησο φαίνεται πως είναι η Κύπρος. Όπως έγινε γνωστό, οι κυπριακές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το συγκεκριμένο κύκλωμα. Πριν μεταβούν στο Ντουμπάι, οι κοπέλες, καθ’ υπόδειξη των μελών του κυκλώματος, συμμετέχουν σε αντίστοιχα πάρτι και στην Κύπρο, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εταιρεία

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, το «στρατηγείο» των μαστροπών της «καλής κοινωνίας» φέρεται να βρίσκεται σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και, μάλιστα, σε μια από τις «καλές» συνοικίες της ελληνικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για νόμιμο γραφείο, που ξεκίνησε να λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό του τη διοργάνωση ιδιωτικών δεξιώσεων αλλά και δημόσιων εκδηλώσεων. Ωστόσο, οι δραστηριότητες της συγκεκριμένης επιχείρησης – ή έστω των ανθρώπων που την ελέγχουν – φαίνεται πως υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας.

Άνθρωποι που εμπλέκονται στην εταιρεία εκδηλώσεων φέρονται να έχουν ρόλο στην αλίευση νεαρών γυναικών και εν συνεχεία στην προώθησή τους στα επίμαχα πάρτι. Οι πληροφορίες θέλουν τις κοπέλες που έχουν πέσει θύματα του κυκλώματος να ταξιδεύουν συχνά σε Ντουμπάι, Μύκονο και Αθήνα, ενώ παίρνουν μέρος και σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα