Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤαυτοποιήθηκαν οι δράστες για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο

Στην ταυτοποίηση τεσσάρων δραστών  – τριών Ελλήνων ηλικίας 18 κι 16 ετών κι ενός Αλβανού 18 ετών – προχώρησε η αστυνομία για το άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με την αστυνομία, η δικογραφία θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των έτερων δραστών.

Ο 15χρονος να σημειωθεί πως νοσηλεύεται με  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  στο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη, μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε.

Οι δράστες υποστήριξαν ότι δεν επιτέθηκαν στον 15χρονο για να τον ληστέψουν και να του πάρουν το κινητό, όπως έκαναν, αλλά επειδή όπως πίστεψαν ότι τους φωτογράφισε και τους κοίταξε περίεργα.

Πάντως σε δηλώσεις που έκανε  η μητέρα του θύματος  τόνισε πως οι δράστες έψαξαν το κινητό του 15χρονου και δεν βρήκαν φωτογραφίες. Παρόλα αυτά τον χτυπήσουν «ανελέητα» στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιστατικού ληστείας και σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ανήλικων στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις νεαροί (τρεις ημεδαποί-ένας αλλοδαπός) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 24-07-2021 στην περιοχή του Ευόσμου, από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς τους, προσέγγισαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό ενός εξ’ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των έτερων δραστών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα