Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης: Οι αποφάσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης: Οι αποφάσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΔΘ στις 9 Ιούνη αποφασίστηκαν τα εξής:
α)Ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση της ΔΑΣ για συγκέντρωση και παρέμβαση του σωματείου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 12 Ιούνη, για τα εργατικά “ατυχήματα” και τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

β)Προτείναμε στις 21 Ιούνη να πραγματοποιηθεί νέα κινητοποίηση, με αποχή από εργασίες λόγω μη απόδοσης των Μ.Α.Π. , συγκέντρωση στο δημαρχείο και πορεία προς τα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας για να ζητήσουμε παρέμβαση για τα εργατικά ατυχήματα και τα μέτρα ασφαλείας. Στο τέλος της κινητοποίησης να πραγματοποιηθεί συνέλευση για να αποφασιστεί η συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος του σωματείου. με επιχειρήματα που για μας δεν στέκουν, είπε ότι δεν πρέπει να κάνουμε αποχή και πρότεινε την πραγματοποίηση συνέλευσης-κινητοποίησης για τις 21 Ιούνη και πορεία προς τα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας. Μαζί του συμφώνησαν και τα μέλη της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΔΑΚΕ (Κυπαρίσης κ.α.). ΕΝΙΑΙΟ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΔΑΚΕ ψήφισαν την πρόταση του προέδρου που πλειοψήφισε.

Ανεξάρτητα από το τι προτείναμε και την στάση των άλλων παρατάξεων, ως ΔΑΣ καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν.

Ταυτόχρονα πιέζουμε για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. Είναι ο μόνος δρόμος για τη λύση των προβλημάτων μας.

Γραμματεία της ΔΑΣ

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα