Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυνοδεία φιλαρμονικών και μουσικών σχημάτων η ταφή του Βασίλη Καρρά

Συνοδεία φιλαρμονικών και μουσικών σχημάτων η ταφή του Βασίλη Καρρά

Σε λαϊκό προσκύνημα αύριο στη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, η σορός του Βασίλη Καρρά, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.  Στη συνέχεια η σορός θα παραμείνει εντός ναού όλη την ημέρα και θα συνεχιστεί το λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Τετάρτη το πρωί όταν συνοδεία φιλαρμονικών θα μεταφερθεί στο Κοκκινοχώρι για να γίνει η κηδεία του στις 12:30 στο κτήμα που διατηρούσε στην γενέτειρα του.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα». Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πρωθυπουργό, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, τη Νέα Αριστερά και την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Καρράς είχε συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως τον Φοίβο, τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Αλέκο Χρυσοβέργη, τον Σπύρο Γιατρά, την Εύη Δρούτσα, τον Χρήστο Δάντη, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Ήταν κι ο ίδιος συνθέτης και στιχουργός. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη», που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα