Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυνεχίζει με συνέπεια και ήθος ο Δαρδαμανέλης

Συνεχίζει με συνέπεια και ήθος ο Δαρδαμανέλης

Η πρώτη μέρα μετά τις εκλογές, βρήκε τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη στο γραφείο να εργάζεται, παρά το αποτέλεσμά τους.

Επίσης δεν παρέλειψε την Τρίτη να επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά της Νέας Κρήνης, συνοδευόμενος από πολλά μέλη του ψηφοδελτίου της Γενιάς Δημιουργίας, για να ευχαριστήσει όλους τους Δημότες.

Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, πολλοί σχολίαζαν ότι η κίνηση αυτή δεν είναι συνηθισμένη, μιας και οι εμφανίσεις πολιτικών και τοπικών αρχόντων συνηθίζονται μόνο προεκλογικά. Κάποιοι παραγωγοί μάλιστα θυμήθηκαν, ότι το ίδιο είχε πράξει και στις εκλογές του 2019, όταν εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη!

Ρωτώντας τον ίδιο για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας, ο κ. Δαρδαμανέλης μίλησε για ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα, που έχει ήδη θέσει σε όλη την ομάδα της διοίκησης, ούτως ώστε στους 2,5 μήνες που ακολουθούν, να ξεκινήσει όλα τα μεγάλα έργα που έχουν εγκριθεί και δρομολογηθεί, όπως το Αλιευτικό Καταφύγιο Νέας Κρήνης, η Βιοκλιματική Ανάπλαση Βότση-Κηφισιάς, οι Στρατηγικές Αστικές Αναπλάσεις, αλλά και να έχει εξασφαλιστεί και η β’ δόση από τα χρήματα για την εμβληματική απαλλοτρίωση, που αφορά στη διάνοιξη της οδού Πόντου.

Τόνισε δε ότι «Τα έργα που φέραμε και προγραμματίσαμε, δεν πρέπει να κινδυνεύσουν και θα παραμείνουμε εδώ, για να εργαστούμε και να συνεργαστούμε για το αύριο του τόπου μας».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα