Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυνεργάτες του Ζέρβα στο σκάνδαλο των εμβολιασμών εκτός σειράς

Συνεργάτες του Ζέρβα στο σκάνδαλο των εμβολιασμών εκτός σειράς

Σάλος έχει προκληθεί μετά από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρατυπίες στη διαδικασία εμβολιασμού σε δύο Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η είδηση προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου δόθηκε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για να διακριβωθεί, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δυο αυτοί μέχρι πρότινος στενοί συνεργάτες του δημάρχου εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα