Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυναγερμός στον Δ. Δέλτα λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός στον Δ. Δέλτα λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε από χθες αργά το βράδυ στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού.

Ο μεγάλος όγκος νερού, που προήλθε από τις βροχές των προηγούμενων ημερών, είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του νερού και να υπερχειλίσει το ποτάμι. Λόγω αυτού, έκλεισε κατά τη διάρκεια της νύχτας η επαρχιακή οδός που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί πρόκληση ατυχημάτων και κίνδυνος για τις ανθρώπινες ζωές. Τοποθετήθηκαν οδοφράγματα, ενώ υπάλληλοι του δήμου Δέλτα με μηχανήματα των Τεχνικών Υπηρεσιών απομάκρυναν τυχόν φερτά υλικά που θα εμπόδιζαν την ομαλή ροή του ποταμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Δέλτα, συναγερμός σήμανε στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού.
Πριν από λίγο δόθηκε εντολή να κλείσει η επαρχιακή οδός που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο προκειμένου να μην προκληθούν ατυχήματα και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της τροχαίας που εκτρέπει την κυκλοφορία ενώ έχουν τοποθετηθεί οδοφράγματα που εμποδίζουν την μετακίνηση των οχημάτων. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι το πρωί οπότε θα εξεταστεί εκ νέου η κατάσταση με το πρώτο φως της ημέρας.  Ο μεγάλος όγκος νερού που προήλθε από τις βροχές των προηγούμενων ημερών είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στον Γαλλικό και το ποτάμι να υπερχειλίσει.

Δείτε φωτογραφίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα