Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και κανόνια νερού στο Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και κανόνια νερού στο Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση, συλλήψεις και χρήση του κανονιού νερού καταγράφηκε στο Βέλγιο, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς σταμάτησε για έλεγχο δύο αυτοκίνητα Ελλήνων φιλάθλων, για να κάνει ελέγχους,

Στο συγκεκριμένο περιστατικό έγιναν «τουλάχιστον δέκα συλλήψεις» σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ενώ στο ένα από τα αυτοκίνητα, οι οπαδοί μετέφεραν πυροτεχνήματα και σιδερογροθιές και στο δεύτερο πλαστά χρήματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελίες οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν σε άδεια πούλμαν ψάχνοντας τις τσάντες, που έχουν αφήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Έξω από το γήπεδο και μετά τους ελέγχους η αστυνομία προχώρησε σε νέες συλλήψεις, ακόμη και οπαδών που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο είτε από «πλατφόρμες» στο internet είτε ακόμη και από την UEFA!

Δείτε τα βίντεο εδώ

Αυτό προκάλεσε μεγάλη ένταση και η αστυνομία προχώρησε και στη χρήση του κανονιού νερού!

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τις βελγικές αρχές αλλά και την ελληνική πρεσβεία, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του αδερφού του Μπράντον Τόμας, Τζόρνταν, ο οποίος ανέφερε πως δεν κατάφερε να μπει στο γήπεδο ενώ είχε εισιτήριο!

Παράλληλα κατήγγειλε πως η βελγική αστυνομία έριξε κανόνια νερού προς τους οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά», ακόμα και σε γυναίκες και παιδιά.

«Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω ζήσει ποτέ. Μας έριξαν νερό, ακόμη και σε γυναίκες και παιδιά. Και ενώ είχαμε εισιτήριο για το ματς, δεν καταφέραμε να μπούμε», έγραψε συγκεκριμένα σε story στο Instagram ο Τζόρνταν Τόμας.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα