Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός στη Νιγρίτα - Σοκ...

Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός στη Νιγρίτα – Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση

Η μητέρα του άτυχου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη, που εξαφανίστηκε την ημέρα των γενεθλίων του 12 Δεκεμβρίου από την περιοχή Τούζλας της Καβάλας και βρέθηκε νεκρός νωρίτερα την Τετάρτη στην περιοχή της Νιγρίτας Σερρών, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 42χρονος γιός της είναι νεκρός.

Η τελευταία φορά που μίλησε η κυρία Γρηγοριάδη με το παιδί της ήταν το Σάββατο το πρωί. Όπως μας αναφέρει, ο γιός της είχε δουλειά και ίσως λόγω γενεθλίων, το απόγευμα να έβγαινε με λίγους φίλους για να διασκεδάσει.

«Το παιδί μου δούλευε εκείνη την μέρα και ήταν τα γενέθλια του… Ήθελε να πάει κάπου να διασκεδάσει, ήταν Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και θα πήγαινε να βρει φίλους του. Που δεν ήταν φίλοι, φίδια ήταν… Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν γιατί εγώ μένω στην Δράμα ενώ το παιδί μου στην Τούζλα, παραλία Οφρυνίου. Έμενε μόνος του. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιους ήταν και με ποιούς έβγαινε» υπογράμμισε.

Σύμφωνα πάντα με την μητέρα του δολοφονημένου 42χρονου, ο γιος της ήταν άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής και σωστός επαγγελματίας που τον αγαπούσαν όλοι είχε παντρευτεί μια Σέρβα και είχε αποκτήσει μαζί της ένα παιδάκι. Παράλληλα ανυπομονούσε να λήξει το λοκνταουν για να πήγαινε να τους έβλεπε.

«Δεν άκουσα ποτέ από κανέναν άνθρωπο να πει κακό για τον Γιώργο μου.. Όλοι τον αγαπούσαν ακόμα και στις δουλειές που έπαιρνε καθόταν περισσότερες ώρες και έδινε τον καλύτερο του ευατό. Έχω ειδοποιήσει την γυναίκα του… Περίμενε πως και πως να τελειώσει το λοκνταουν για να πήγαινε στην Σερβία να τους δει» είπε μιλώντας στο protothema.gr. Η μητέρα παρακαλά την Αστυνομία να βρει τους δράστες που σκότωσαν τον αγαπημένο της γιο και μάλιστα πισώπλατα.

«Τι να κάνω δεν ξέρω, ποιός έκανε τόσο κακό στο παιδί μου; Μακάρι η Αστυνομία να βρει τους δολοφόνους γιατί θα πεθάνω από τον καημό μου. Να βρει η αστυνομία τους δολοφόνους να τους ρωτήσω γιατί σκότωσαν πισώπλατα το παιδί μου. Φοβήθηκαν να πάνε μπροστά του γιατί ήταν λεβέντης και τον σκότωσαν πισώπλατα. Το παιδάκι μου δεν έπαθε ένα ατυχημα, δεν έπεσε και δεν αρρώστησε, τον σκότωσαν εν ψυχρώ οι δολοφόνοι» είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της εξαφάνισης του 42χρονου επιχειρηματία

Σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το αυτοκίνητο 42χρονου επιχειρηματία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το οποίο οι αστυνομικές αρχές και ο ιατροδικαστής εξετάζουν αν πρόκειται για τον 43χρονο. Σύμφωνα με το kavalanews.gr, ο άνδρας έχασε τη ζωή του από βίαιο θάνατο έπειτα από τυφλό πισώπλατο τραύμα με αμβλύ αντικείμενο.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις από την Καβάλα και τις Σέρρες. Τα ίχνη του 42χρονου χάθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ημέρα των γενέθλιων του. Οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματα και κάλεσαν την αστυνομία.

Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία – «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»

Ανατριχιαστικά είναι τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε την πρώτη εξέταση της σορού που φέρεται σύμφωνα με εκτιμησεις να ανήκει στον 42χρονο επιχειρηματία, Γιωργο Γρηγοριάδη.

«Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα», δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφοριες το θυμα χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για καθαρή ανθρωποκτονία. Οι ίδιες πηγες από την περιοχή αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε με αμβλύ αντικείμενο.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα