Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκλονίζει η κόρη του 87χρονου που σκότωσαν οι ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη για...

Συγκλονίζει η κόρη του 87χρονου που σκότωσαν οι ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη για 250 ευρώ (Βίντεο)

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι δύο ανήλικοι 12 και 14 ετών συμμετείχαν σε ληστεία και στον θανάσιμο τραυματισμό ενός ηλικιωμένου 87 χρόνων, στη Θεσσαλονίκη. Συνεργοί τους ήταν η γιαγιά και ο σύντροφός της.  Συγκλονιζουν τα όσα λέει η κόρη του θύματος που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα, η 45χρονη και ο σύντροφος της.

Το χρονικό της υπόθεσης.

Δύο ανήλικα αδέρφια, ένας 14χρονος και μια 12χρονη, ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία ως δράστες ληστείας σε βάρος 87χρονου που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου.

Ο 87χρονος κατέληξε σε νοσοκομείο λίγα 24ωρα μετά κι όπως ανακοίωσε η Αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται η 45χρονη γιαγιά των ανηλίκων και ο 40χρονος σύντροφός της που φέρονται ως συνεργοί.

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και απο μαρτυρίες περιοίκων κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Οι δύο ανήλικοι στις 2 Δεκεμβρίου φέρονται να εισέβαλλαν στην αυλή της μονοκατοικίας όπου διέμενε ο 87χρονος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά έγιναν αντιληπτοί απ αυτόν. Κατάφεραν να του αφαιρέσουν αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε ,συνεπλάκησαν μαζί του και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία, του επέφεραν χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος του. Κατόπιν αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού 250 ευρώ και μιά χρυσή αλυσίδα. Εξωτερικά τους παρείχαν συνδρομή η 45χρονη γιαγιά τους με τον 40χρονο σύντροφό της ελέγχοντας περιμετρικά το χώρο. Στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου δύο 24ωρα μετά, κατέληξε.

Στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ατόμων σε σπίτι προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν για τα παραπάνω αδικήματα ωστόσο στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, κατά περίπτωση, περιλαμβάνονται οι αξιόποινες πράξεις (ληστεία μετά φόνου και συνέργεια σ αυτήν). Οι δύο ανήλικοι όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οδηγήθηκαν ήδη σε κρατικές δομές.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα