Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: «Είμαι τυχερή που...

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: «Είμαι τυχερή που σώθηκα» (Βίντεο)

Συγκλονίζει  η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πρώτη τηλεοπτική  της συνέντευξή  για τα όσα βιώνει μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«Μόνο καλύτερα μπορεί να πάει, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει το να μπεις στο χειρουργείο. Είσαι ήδη στο χειρότερο σημείο στο οποίο θα μπορούσες να βρίσκεσαι, είναι το ίδιο σαν να έχεις πεθάνει», είπε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση. «Με έχουν ενημερώσει οι δικηγόροι μου ότι εξετάζουν ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός. Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει και να κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα», ανέφερε στην συνέντευξη της,  στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Ήταν από την αρχή που έχει συμβεί όλη αυτή η επίθεση, ήταν για μένα το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Γιατί να δεχτώ αυτή την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα και προσβολή. Και όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου που ταλαιπωρείται μαζί με μένα. Η επίθεση έγινε σε μένα, αλλά οι συνέπειές της είχαν αντίκτυπο στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το γνωρίζω, όμως, όλη η συμπεριφορά της – που όλοι έχουμε δει – είναι αυτή. Έχει μια στάση που δεν έχει ίχνος μεταμέλειεας. Δεν έχει κατανοήσει πόσο σοβαρό είναι αυτό που έχει κάνει, ούτε μετά την πράξη της. Κρατάει μια απόσταση από όλο αυτό, σαν να μην την αφορά», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες μου από το χειρουργείο με τα εγκαύματα, κατάλαβα πόσο δύσκολη ήταν για την γιατρό να μου εξηγήσει το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς. Το δεύτερο που σκέφτηκα αμέσως είναι ότι αυτές τις εικόνες, όλο το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο, η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος και το κουράγιο να τις αντιμετωπίζει. Γιατί αυτή ήταν η εικόνα μου μέσα στο νοσοκομείο. Το τρίτο είναι ότι κατάλαβα πόσο πολύ κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Δυστυχώς, αυτές οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος κάθε φορά να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι ποτέ ξανά αυτή που ήμουν».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα