Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στη Θεσσαλονίκη για την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσει από φοιτητικούς συλλόγους  στις 18.30 το απόγευμα,  στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Παράλληλα, την τιμωρία των ενόχων ζητά η 24χρονη κοπέλα που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη κοπέλα που βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει όσα υπέστη είναι αποφασισμένη όπως έχει δηλώσει η συγκεκριμένη υπόθεση με τις καταγγελίες της για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, να φτάσει μέχρι τέλους. Το πρόσωπο και το όνομα της 24χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε τον βιασμό της αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως «η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει».

“Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια για τα οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και της οδηγούν σε αυτή την κατάσταση” λέει η 24χρονη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα