Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις δέκα το πρωί, θα πραγματοποιήσουν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, για τους δύο συλληφθέντες που τοποθέτησαν γκαζάκια στην στην είσοδο κτιρίου, όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού.

Να σημειωθεί πως, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα  της Τρίτης στην είσοδο κτιρίου, όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην Άνω Πόλη. Ο  35χρονος και η 22χρονη συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος «κατηγορούμενοι για τοποθέτηση εκρηκτικού- εμπρηστικού μηχανισμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 συνελήφθησαν ένας σύντροφος και μία συντρόφισσα μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Οι σύντροφοι κατηγορούνται για την τοποθέτηση εκρηκτικού – εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα της ίδια μέρας γίνεται προσαγωγή και ακόμα ενός συντρόφου, ενώ πραγματοποιούνται και έφοδοι στα σπίτια των συλληφθέντων. Οι σύντροφοι/ισσες θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Δεν αφήνουμε κανένα σύντροφο/ισσα μόνο απέναντι στην κρατική καταστολή.Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο το πρωί, στις 10:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα