Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣυγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό καλούν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες μετά την μεγάλη πορεία της Κυριακής στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει το κάλεσμα στη συγκέντρωση, «καταγγέλλουμε και απαιτούμε να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού της μαρτυρικής Γάζας, από τα στρατεύματα κατοχής του σιωνιστικού Ισραήλ. Καταδικάζουμε τις επί 70 και πλέον χρόνια σφαγές, εκτοπίσεις, αρπαγές της γης του Παλαιστινιακού λαού».

«Καταγγέλλουμε την ντροπιαστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει τους φονιάδες των ΗΠΑ- Ισραήλ και κράτησε την στάση της «αποχής» ακόμα και από το ψήφισμα που υπερψηφίστηκε στον ΟΗΕ για «ανθρωπιστική εκεχειρία»», σημειώνει μεταξύ άλλων το κάλεσμα και τονίζει πως «αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να αφήσουμε τον γενναίο λαό της Παλαιστίνης μόνο του να αντιμετωπίσει αυτή τη στρατιωτική μηχανή κατοχής και μαζικής εξόντωσης. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα