Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτόχος διαρρηκτών για 8η φορά ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στόχος διαρρηκτών για 8η φορά ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στόχος διαρρηκτών οκτώ φορές μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Το ζαχαροπλαστείο μάλιστα βρίσκεται και λειτουργεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή,  έγινε στόχος διαρρηκτών για μία ακόμα φορά.

”Μην μας ρωτήσετε ποια φορά είναι, χάσαμε το μέτρημα κι εμείς! 8η που μπήκαν μέσα και 11η γενικά απόπειρα; Κάπου εκεί, όρκο δεν παίρνουμε!Χτύπησε το τηλέφωνο στις 6πμ…ε, πριν ανοίξουμε τα μάτια μας, ξέραμε! Ο φίλος και γείτονας Αντώνης μας ενημέρωσε ότι κάποιος είχε μπει στο ζαχαροπλαστείο.Σήμερα μπήκε από την τζαμαρία!!! (Πώς χώρεσε από εκείνη την τρύπα, αλήθεια!!)Αυτή την φορά, ψώνισε κιόλας! Πήρε σακούλες μας και έβαλε (τα άδεια!!!) συρτάρια των ταμειακών μέσα, καθώς και δύο ηλεκτρικές συσκευές.
Γλυκά δεν πήρε καθόλου και πολύ μας κακοφάνηκε. Ίσως δεν είχε όρεξη για γλυκό στις 4πμ…Ε ναι, μέσα στο 2021 δεν πήγαμε στο ΑΤ Χαριλάου Θεσσαλονίκης, καιρό είχαμε να τα πούμε με τους αστυνομικούς εκεί! Έξι ολόκληρους μήνες!! Αχαχαχαχα!
Καλημέρα είπαμε;;Όλα καλά!Χαμόγελο και συνεχίζουμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα