Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτο ψυγείο η χώρα - Στα λευκά η Βόρεια Ελλάδα (Βίντεο)

Στο ψυγείο η χώρα – Στα λευκά η Βόρεια Ελλάδα (Βίντεο)

Βροχές ή χιονόνερο αναμένονται σήμερα στο Αιγαίο, καταιγίδες τοπικά ισχυρές, χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και στα κεντρικά και βόρεια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα, στα δυτικά και τα βόρεια γρήγορα θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Από αργά το βράδυ και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά προβλέπεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στη δυτική Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν εκ νέου χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κιλκίς και τα ορεινά της Πέλλας χιόνισε,  ενώ ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε στον νομό Σερρών, στην Εγνατία Οδό, μετά τα διόδια.

Στο Νευροκόπι της Δράμας το θερμόμετρο κατέβηκε κάτω από το μηδέν τη νύχτα, ενώ χιόνια έπεσαν και στην πόλη της Φλώρινας.

Στο Σέλι Ημαθίας η χιονόπτωση ήταν πυκνή, όπως και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Χιονοθύελλα ξέσπασε τη νύχτα στη Φλώρινα, ενώ χιόνισε και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Καστοριά, αλλά και την πόλη της Νάουσας.

Το χιόνι έκανε την εμφάνισή του και στο Νομό Πέλλας, ήδη ενηερωθηκατε μέσα από το pellanews.gr έγκαιρα και έγκυρα για την πορεία της χιονόπτωσης στην Πέλλα και συγκεκριμένα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας αλλά και τις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που βρίσκεται επί ποδός.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα