Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτο εδώλιο ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον φόνο του...

Στο εδώλιο ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον φόνο του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να δικαστεί στο Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης  ο γόνος εύπορης οικογένειας της Θεσσαλονίκη,  για τη δολοφονία ενός νεαρού άνδρα, από τη Σρι Λάνκα, που εργαζόταν ως μπάτλερ στην κατοικία του. Το Φεβρουάριο του 2013, είχε βρεθεί το πτώμα του 25χρονου θύματος να επιπλέει στην πισίνα έπαυλής στην ανατολική Θεσσαλονίκη.  Μετά από μακροχρόνια έρευνα της Αστυνομίας ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 34χρονο για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 25χρονου επήλθε για στραγγαλισμού, ενώ έφερε κάποιες αμυχές πίσω από τα αυτιά του. Από την έρευνα της αστυνομίας δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ στο εσωτερικό δεν υπήρχε αναστάτωση, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα έκανε κάποιος γνωστός του θύματος.

Στις αρχές του 2019 η δικογραφία διαβιβάστηκε στο Στρατοδικείο και ο στρατιωτικός εισαγγελέας άσκησε νέα ποινική δίωξη εις βάρος του για την ίδιο αδίκημα ενώ μετά την απολογία του στη στρατιωτική ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Με βούλευμα του στρατιωτικού δικαστικού συμβουλίου, παραπέμπεται σε δίκη και το Πενταμελές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης θα αποφανθεί για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα