Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτοίχημα Γουίμπλεντον 2022: «Γεμάτη» απόδοση στη μάχη Κύργιου με Τσιτσιπά

Στοίχημα Γουίμπλεντον 2022: «Γεμάτη» απόδοση στη μάχη Κύργιου με Τσιτσιπά

Στο επίκεντρο βρίσκεται η μεγάλη «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο στο Γουίμπλεντον, ένα match up στο οποίο ο Αυστραλός έχει κυριαρχήσει μετρώντας τρεις νίκες έναντι μίας του Τσιτσιπά (στο περσινό Laver Cup), εκ των οποίων η πιο πρόσφατη στο γρασίδι του Χάλε με ανατροπή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες

στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Wimbledon και

προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την

ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Η κρισιμότητα του πρώτου σετ

Μετά την… τόσο όσο πρεμιέρα του Τσιτσιπά απέναντι στον Ρίτσαρντ, ήρθε το καλύτερό του παιχνίδι στο γρασίδι κόντρα στον Τόμπσον, τον οποίον και απέκλεισε με 3-0. Λίγο νωρίτερα ο Νικ Κύργιος είχε προλάβει να πραγματοποιήσει το δικό του καλύτερο παιχνίδι στη διοργάνωση, προερχόμενος και αυτός από μία «προβληματική» πρεμιέρα. Το 6-2, 6-3, 6-1 κόντρα στον Κραΐνοβιτς ήταν μία δήλωση του Νικ που περιμένει πως και πως τις αναμετρήσεις με top seed αντιπάλους.

 

Ο ΕλληνοΑυστραλός είναι καλύτερος τενίστας στο γρασίδι από τον Τσιτσιπά (για αυτό και δίνεται ως φαβορί της αναμέτρησης με απόδοση 1.81 στην Stoiximan.gr) κάτι που κάνει για τον Στέφανο καθοριστικής σημασίας την κατάκτηση του 1ου σετ για δύο λόγους. Πρώτον διότι ο Κύργιος με την ιδιοσυγκρασία που έχει, μπαίνει για τα καλά στο μυαλό του και αυτό το 3-1 στο h2h, όταν είσαι κάτω ένα σετ δύσκολα ανατρέπεται, αλλά δεύτερον και κυριότερο για να αυξήσει άμεσα χρονικά τον αγώνα.

 

Ο Νικ προέρχεται από το 5σετο του 1ου γύρου και ένας από τους λόγους που δεν μπαίνει στις δεύτερες εβδομάδες των slam είναι η φυσική του κατάσταση. Όσο το τουρνουά προχωράει τόσο η βενζίνη αδειάζει στο ρεζερβουάρ του και το 1-0 του Τσιτσιπά θα σημαίνει αυτόματα 4 σετ τουλάχιστον. Άλλωστε η μοναδική ανατροπή στα τέσσερα παιχνίδια τους ήταν αυτή στο Χάλε.

Ο Κύργιος του 2ου γύρου δεν… παίζεται

Υπερβολή; Ξεκάθαρη υπερβολή, αλλά ας το δούμε ψυχρά. Απέναντι στον Κραΐνοβιτς ο Κύργιος μέτρησε 24 άσους (93% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς), 50 winners και μόλις 10 αβίαστα. Αυτός ο τενίστας στο γρασίδι δεν μπορεί να μπει στα φαβορί της διοργάνωσης μόνο επειδή είναι ο Κύργιος και γνωρίζουμε όλοι πως θα αυτοκαταστραφεί. Με τον Τσιτσιπά όμως μπορεί να απλώσει το κορτ, να πάρει τις μπάλες νωρίς και κυριολεκτικά να… καταστρέψει το backhand του.

 

Στη γωνιά που ο Τσιτσιπάς ναι μεν έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά πάλι είναι ευάλωτος, ο Κύργιος μπορεί να στέλνει μπάλες όλο το βράδυ και να τον κρατήσει αρκετά πίσω από τη βασική. Αν το πρώτο του σερβίς αγγίξει και ποσοστά του 68-70% τότε όλοι οι… άσοι θα βρίσκονται από τη μία πλευρά του κορτ. Απέναντι σε big servers ο Τσιτσιπάς δυσκολεύεται αρκετά διότι το one handed backhand του μπαίνει στο σημάδι και οι block/slice επιστροφές δεν είναι οι αγαπημένες του. Προσπαθώντας να χτυπήσει μία μπάλα που έρχεται με 200+ χιλιόμετρα, αρκετές φορές χάνεται στη… μετάφραση, χάνει χρόνο έως ότου βρει την κατάλληλη θέση στην υποδοχή και χαλάει το δικό του μυαλό.

Θα παλέψει ο Τσιτσιπάς, αλλά…

Δεν είναι και χαμένος από χέρι ο Τσιτσιπάς, άλλωστε δεν μπορούμε να θεωρούμε χαμένο από χέρι το Νο4 του ταμπλό. Ωστόσο παίζει στη χειρότερή του επιφάνεια, ταυτόχρονα την καλύτερη του αντιπάλου και ποντάρει πολλά στη μαχητικότητά του.

 

Ο Στεφ δεν τα παρατάει εύκολα και θα προσπαθήσει να παρατάξει τα δικά του «όπλα» στο κορτ. Θα ήθελε πολύ να παίξει και αυτός με αρκετά μεγάλα υψηλά ποσοστά πρώτου σερβίς αλλά και να μετατρέψει το παιχνίδι, όσο είναι δυνατόν στο γρασίδι, σε physical. Αν οι περισσότεροι πόντοι του παιχνιδιού κριθούν στο εύρος των 0-4 χτυπημάτων, τότε ο Νικ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα.

 

Η ποιότητα του Τσιτσιπά μπορεί να τον φέρει κοντά σε ένα σετ, όμως ο Κύργιος στην κατάσταση που βρίσκεται μπορεί να βγει νικητής στα 4 σετ. Όσο ο χρόνος του παιχνιδιού αυξάνεται ο Τσιτσιπάς θα γιγαντώνει τις ελπίδες του για πρόκριση στον 4ο γύρο, όμως αυτό φαντάζει δύσκολο και για αυτόν τον λόγο θα πάμε με την επιλογή της νίκης του Κύργιου σε συνδυασμό με το κερδισμένο σετ και από τους δύο παίκτες σε απόδοση 2.60 στην Stoiximan.gr!

 

Για όσους αρέσκονται στο ρίσκο αυτό το ποντάρισμα κρύβει αρκετό από το 3-1 σετ μέσα του, που προσφέρεται στην Stoiximan.gr σε απόδοση 4.35. Με αυτό το μονό λοιπόν θα πάμε σήμερα για να μπούμε σε μία καλύτερη από άποψη αποδόσεων εβδομάδα, αφού ο 4ος γύρος φέρνει αρκετά ισάξια ζευγάρια αντιμέτωπα.

Betmarket Επιλογές Γουίμπλεντον 2022

 

Μονό Stoiximan.gr

 

2/7 – 19:00 – Κύργιος – Τσιτσιπάς: Να κερδίσουν σετ και οι δύο παίκτες και νικητής Νικ Κύργιος σε απόδοση (2.60)

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα