Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτις 5 Ιουλίου ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες

Στις 5 Ιουλίου ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες

Μπορεί οι φορείς της Θεσσαλονίκης να έκαναν δικαιολογημένα παράπονα για την καθυστέρηση της έναρξης των δρομολογίων προς τις Σποράδες, ωστόσο, τελικώς το πρώτο καράβι θα σαλπάρει όντως στις 5 Ιουλίου.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο. Το πλοίο για Σποράδες θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Πέμπτης και Κυριακής. Κάθε Δευτέρα και Σάββατο το πλοίο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 07.00 το πρωί, ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή θα ξεκινά στις 09.15 το πρωί.

Η επιστροφή από Αλόννησο θα ξεκινά στις 17.00 την Δευτέρα και την Παρασκευή, στις 14.15 την Τρίτη και την Τετάρτη, στις 16.30 την Κυριακή και θα φτάνουν στη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα περάσουν από τα λιμάνια της Σκοπέλου και της Σκιάθου.

Σύμφωνα με την εταιρεία Seajets, το ταξίδι Θεσσαλονίκη για Σκιάθο διαρκεί 3 ώρες και 15 λεπτά, για Σκόπελο 3 ώρες και 45 λεπτά και για Αλόννησο 4 ώρες και 10 λεπτά.

Τα εισιτήρια φαίνεται να κυμαίνονται στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα, ενώ μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια μέσω της εταιρείας.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα