Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτις 11:00 οι ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των...

Στις 11:00 οι ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως,στις 11:00, με τη συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να παρουσιαστούν τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών.

Οπως ανέφερε ο κ. Πέτσας οι ανακοινώσεις θα αφορούν το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και το θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών τις μέρες των γιορτών και γι αυτά θα γίνουν αύριο ανακοινώσεις. Πρόσθεσε επίσης ότι επαναξιολογείται το θέμα της δεκαήμερης καραντίνας όσων έρχονται από το εξωτερικό πέραν φυσικά των υποχρεωτικών τεστ που προβλέπονται.

Εξήγησε πως «οι εικόνες Harrods στην Αγγλία ή οι εικόνες που είδαμε στη Γαλλία είναι ‘καμπανάκια’ για όλες τις χώρες της Ευρώπης» κι έκανε επίσης αναφορά στο παράδειγμα της Γερμανίας όπου «η καγκελάριος με ένα δραματικό διάγγελμα ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων του λιανεμπορίου λίγο πριν τις γιορτές». Γιατί όπως είπε «όλοι φοβούνται στην Ευρώπη ότι οι εικόνες αυτές μπορεί να μεταφραστούν μέσα σε μια βδομάδα δέκα μέρες σε ένα τρίτο κύμα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί στην Ελλάδα. Άρα καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν», τόνισε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα