Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτην αντεπίθεση ο Μπουτάρης: ''Ο Παπαγεωργόπουλος να μας πει που πήγαν τα...

Στην αντεπίθεση ο Μπουτάρης: ”Ο Παπαγεωργόπουλος να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν”

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον Γιάννη Μπουτάρη.

Είχε προηγηθεί  επίθεση Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στον Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη, ο οποίος ζήτησε ζήτησε συγγνώμη από τους Ποντίους και τους Βορειοηπειρώτες για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε δήλωση ανέφερε ότι, ” κ. Ιω. Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω βιβλίου που εξέδωσε, διότι ως Δήμαρχος προσέβαλε τους Ποντίους αμφισβητώντας την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και διότι προσέβαλε τους Βορειοηπειρώτες με αντίστοιχες δηλώσεις και διότι προσέβαλε την Εκκλησία και διότι «εκμεταλλεύθηκε» τους εργαζόμενους στην επιχείρηση του κ.λ.π. Δεν ζήτησε όμως συγγνώμη για το τεράστιο κακό που έκανε στην Θεσσαλονίκη με μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών του”.

Μάλιστα, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του με την δικαιοσύνη, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Όπως αναφέρει, ”δεν ζήτησε συγγνώμη που ψευδομαρτύρησε στο Δικαστήριο (20/11/2012), για να επιτύχει την απομάκρυνση μου από την πολιτική σκηνή, όπου ενόρκως κατέθεσε : «Ο Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος συμμετείχε στην υπεξαίρεση. Το χρήμα είναι κακός σύμβουλος» και μετά 7 χρόνια σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (9/6/2019) – υπό το βάρος ίσως τύψεων – δήλωσε, χωρίς όμως να ζητήσει συγγνώμη: «Ο Παπαγεωργόπουλος δεν έκλεψε, δεν έβαλε λεφτά στην τσέπη”.

Η απάντηση Μπουτάρη ήρθε μέσω του twitter. 

”Ο κ. Παπαγεωργόπουλος σ’ ένα ντελίριο,εξαιτίας της απώλειας και της εξουσίας και της δημοσιότητας που άλλοτε απολάμβανε, μου επιτίθεται εφ’ όλης της ύλης. Δεν απαντώ φυσικά σε όλα αυτά τα ανυπόστατα που ισχυρίζεται. Θα του έλεγα όμως, αν σέβεται έστω και λίγο το παρελθόν του, να ζητήσει μία συγγνώμη και να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν από τον δήμο. Να μην ξεχνά ποτέ ότι έχει κριθεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη και στη συνείδηση των συμπολιτών μας”, αναφέρει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα