Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτα κρατητήρια οδηγείται εκ νέου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (Βίντεο)

Στα κρατητήρια οδηγείται εκ νέου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (Βίντεο)

Χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων , εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεση τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, ο πρώην παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου στα δικαστήρια, μετά από νέα μήνυση σε βάρος του από πρώην σύντροφο του, η οποία το απόγευμα της Κυριακής του έκανε μήνυση , καθώς κι αυτή έπεσε θύμα του.
Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Να σημειωθεί πως, σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε σήμερα, στον ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη, κι αφορούσε τη δεύτερη σε βάρος του μήνυση από πρώην σύντροφο του. Γι αυτή την υπόθεση ο Στ. Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, ωστόσο μετά και την νέα μήνυση σε βάρος του, την τρίτη κατά σειρά, οδηγείται εκ νέου στα κρατητήρια.

Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων, ”η υπόθεση αυτή κι αυτή που έχει προκύψει από εχθές για την οποία πήραμε προθεσμία για αύριο, θα έχει μεγάλο μέλλον”.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 σταμάτησε να συμμετέχει στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έπειτα από την δημοσιοποίηση μιας υπόθεσης εκδικητικής πορνογραφίας από πρώην σύντροφο του, η οποία υπόθεση βρίσκεται στο δικαστήριο από το 2018. Αυτό το περιστατικό οδήγησε σε ευρεία κριτική προς τον ίδιο, αλλά και προς την εκπομπή. Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ενοχή του λέγοντας ότι ήταν μια «απαράδεκτη πράξη» και ότι ζήτησε συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα